עקצוץ בפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקצוץ בפין
    שלומי
    28/09/2014

שלום רב ושנה טובה אני עוד פעם חזרתי לפורום הזה לאחר שכבר חודש אני סובל מעיקצוצים בפין באזור השופכה. זה קורה לי לאחר מתן שתן אני מרגיש כמו בערה או עקצוצים שנשאר כמה שעות בעיקר קורה לאחר שתן ראשון של בוקר התחושה אינה כואבת אלה רק אי נעימות כמו כן גם התחיל להיות לי שלשולים קלים מתי שיש את העקצוצים.
    עכשיו הייתי אצל 2 אורלגים שלא ראו כלום מבחינה חיצונית.
    עשיתי 2 בדיקות שתן שיצאו תקינות
    עשיתי בדיקת דם שיצאה תקינה
    יש לי חברה קבועה 3 שנים אז לא נראה לי זה מחלת מין

בהתחלה נתנו לי אנטיביוטיקה כי חשבו שיש לי דלקת בדרכי השתן אבל זה לא עזר כי

הכאב הזה כבר חודש וזה מציק לי ומדאיג אותי
    מה שאני חושב שזב קרה לי לפני חודש וחצי שהייתי ביים ואז הבגד ים שרט לי את כל האזור הזה וכאב לי איזה יום יומיים שם והיה לי מין שריטות באזור אבל אני כבר לא יודע אם זה יכול להיות קשור.

אשמח אם תגידו לי אם זה אפשרי באמת שיש שם אולי דלקת קטנה שמסרבת לעבור או איזה משהו אחר שיכול להיות
    אני מאוד לחוץ ואשמח לתשובה.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקצוץ בפין

הוספת תגובה

• עקצוץ בפין - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    28/09/2014

שלום, ייתכן וקיימת גירוי או דלקת מקומית בשופכה ובעיקר חשובה המגמה גם אם העקצוצים נמשכים. אם המגמה הכללית בחודש האחרון הינה בשיפור מבחינת מספר הפעמים, המשך ועוצמת העקצוץ, הרי שניתן להתאזר בסבלנות. באם יש החמרה, יש מקום לבדיקה חוזרת ואולי יש צורך בהסתכלות ישירה לתוך השופכה וכיס השתן, בדיקה שכרוכה בהרדמה כזו או אחרת. שנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו