עקמת הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת הפין
    עמית 28
    17/10/2014

שלום רב,

בן 28, מעולם לא הכרתי את ההגדרה - עקמת הפין. לפני מס ימים נחשפתי לתופעה באינטרנט והבנתי שאני נכנס תחת ההגדרה. צרפתי 3 תמונות (רק כי רציתי שזה יתרום לאבחון).

עד היום העקמת לא הפריעה לי באוננות, ללא כאבים. יש מספר תנוחות שאולי טיפה קשות לביצוע עבורי (אולי בגלל גודל האיבר או בגלל העקמת). העקמת קיימת אצלי מאז ומתמיד.

איזה סוג עקמת זו ומה הזווית ? האם המצב יכול להחמיר ? האם נדרש טיפול כירורגי ? האם לעקמת יש תופעות שליליות בהווה או בעתיד מעבר ל"נוחות" בסקס, או שכל עוד העקמת לא מפריעה לי ולבת הזוג מבחינה מינית, ניתן לחיות עם העקמת בשלום ?

אשמח מאוד לקבל התייחסות, תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת הפין

הוספת תגובה

• תמונה 2

עמית 28
    17/10/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה 3

עמית 28
    17/10/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה 3 - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    18/10/2014

שלום עמית. לפי התמונות מדובר בעקמת קלה בלבד וגם כלפי מעלה אשר לא אמורה להפריה בתפקוד מיני בכלל ולכן לא דורשת תיקון כירורגי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו