מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה בפין לאחר ניתוחדן26/10/2014
עברתי כריתה חלקית של אורטה ימנית כולל חלק עליון של שלפוחית השתן.ׁ(לאחר אבחון RIGHT DISTAL URETERAL TCC
הושאר סטנט שהוצא לאחר כחודש.
בזמן שהסטנט היה בפנים היו לי כאבי תופת וייסורים עזים גם במתן שתן וגם ללא מתן שתן.
כיום לאחר הוצאת הסטנט יש לי צריבות בקצה הפין במשך כל היום ,שהולכות ובאות ללא הפסקה. נוטל משככי כאבים שאינם עוזרים כלל וכלל.
שאלתי היא האם מצב זה נורמלי ויעבור באיזשהוא שלב ?האם ישנו משכך כאבים שיכול לעזור לי להתגבר על כאב זה?
בבקשה מי שיכול-אנא עזרו לי כי איני יכול לסבול זאת יותר.
עברתי מספר בדיקות של תרבית שתן אולם התוצאות הינן שליליות.
ההרגשה בזמן הצריבות הינה כמו לבה שזורמת לי בשלפוחית ובקצה הפין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בפין לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן26/10/2014שלום לך,
ייתכן והתלונות הינן עקב תהליך דלקתי שאריתי לאחר התומכן שכגוף זר גרם לתגובה דלקתית מקומית שיכולה להימשך שבועות ארוכים. לחילופין יש צורך לשלול כי התהליך אינו קשור לתהליך הגידולי ולכן יש לקחת שתן לציטולוגיה לשלול תאים ממאירים ולפי הצורך אף הסתכלות ישירה - בדיקה הנקראת ציסטוסקופיה. אנא התייעץ עם האורולוג שלך ועדכן אותו. לגבי טיפול סימפטומתי - כל משכך כאבים שעוזר ניתן לקחת - כולל זאלדיאר או כל תרופה אחרת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בפין לאחר ניתוח
דן27/11/2014ד"ר בוריס שלום
לצערי אני היום כשלושה חודשים לאחר הניתוח CTT שעברתי והצריבה בפין עדיין נמשכת בעיקר בערב.
כמו כן כאבים עזים ביותר בבטן תחתונה באיזור החיתוך וגם באזורים אחרים.
האם תוכל לייעץ לי איזה משככי כאבים לקחת?
אני משתגע מכאבים ולא מאמין שאין תרופה בשבילי,בתנאים כאלה טוב לי מותי מחיי,כי חיי אינם חיים.
אנא ממך עזור לי
בברכה
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בפין לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן30/11/2014שלום דן,
באשר לכאבים - קיימים מספר רמות של משככי כאבים לפי עוצמה, החל מאקמול וטראמטל וכלה בתרופות ממשפחת האופיאטיים או אופייטים סינטטיים דוגמת טראמאל או זאלדיאר שבאם אתה משתמש עליך להימנע מפעולות דורשות ריכוז דוגמת נהיגה. תוכל לבקש מרשם מרופא המשפחה. באם גם תרופות אלו לא עוזרות - תוכל לבקש הפנייה למרפאת כאב, שם נמצאים רופאים מרדימים המומחים בתחום.
נוכח הצריבה הייתי ממליץ לך לפנות לאורולוג שלך - לשקול השלמת בירור דוגמת שתן לציטולוגיה וציסטוסקופיה חוזרת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)