צריבה בפין לאחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בפין לאחר ניתוח
    דן
    26/10/2014

עברתי כריתה חלקית של אורטה ימנית כולל חלק עליון של שלפוחית השתן.ׁ(לאחר אבחון RIGHT DISTAL URETERAL TCC
    הושאר סטנט שהוצא לאחר כחודש.
    בזמן שהסטנט היה בפנים היו לי כאבי תופת וייסורים עזים גם במתן שתן וגם ללא מתן שתן.
    כיום לאחר הוצאת הסטנט יש לי צריבות בקצה הפין במשך כל היום ,שהולכות ובאות ללא הפסקה. נוטל משככי כאבים שאינם עוזרים כלל וכלל.
    שאלתי היא האם מצב זה נורמלי ויעבור באיזשהוא שלב ?האם ישנו משכך כאבים שיכול לעזור לי להתגבר על כאב זה?
    בבקשה מי שיכול-אנא עזרו לי כי איני יכול לסבול זאת יותר.
    עברתי מספר בדיקות של תרבית שתן אולם התוצאות הינן שליליות.
    ההרגשה בזמן הצריבות הינה כמו לבה שזורמת לי בשלפוחית ובקצה הפין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בפין לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• צריבה בפין לאחר ניתוח - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    26/10/2014

שלום לך,
    ייתכן והתלונות הינן עקב תהליך דלקתי שאריתי לאחר התומכן שכגוף זר גרם לתגובה דלקתית מקומית שיכולה להימשך שבועות ארוכים. לחילופין יש צורך לשלול כי התהליך אינו קשור לתהליך הגידולי ולכן יש לקחת שתן לציטולוגיה לשלול תאים ממאירים ולפי הצורך אף הסתכלות ישירה - בדיקה הנקראת ציסטוסקופיה. אנא התייעץ עם האורולוג שלך ועדכן אותו. לגבי טיפול סימפטומתי - כל משכך כאבים שעוזר ניתן לקחת - כולל זאלדיאר או כל תרופה אחרת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה בפין לאחר ניתוח

דן
    27/11/2014

ד"ר בוריס שלום

לצערי אני היום כשלושה חודשים לאחר הניתוח CTT שעברתי והצריבה בפין עדיין נמשכת בעיקר בערב.
    כמו כן כאבים עזים ביותר בבטן תחתונה באיזור החיתוך וגם באזורים אחרים.
    האם תוכל לייעץ לי איזה משככי כאבים לקחת?
    אני משתגע מכאבים ולא מאמין שאין תרופה בשבילי,בתנאים כאלה טוב לי מותי מחיי,כי חיי אינם חיים.
    אנא ממך עזור לי
    בברכה
    דן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה בפין לאחר ניתוח - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    30/11/2014

שלום דן,
    באשר לכאבים - קיימים מספר רמות של משככי כאבים לפי עוצמה, החל מאקמול וטראמטל וכלה בתרופות ממשפחת האופיאטיים או אופייטים סינטטיים דוגמת טראמאל או זאלדיאר שבאם אתה משתמש עליך להימנע מפעולות דורשות ריכוז דוגמת נהיגה. תוכל לבקש מרשם מרופא המשפחה. באם גם תרופות אלו לא עוזרות - תוכל לבקש הפנייה למרפאת כאב, שם נמצאים רופאים מרדימים המומחים בתחום.
    נוכח הצריבה הייתי ממליץ לך לפנות לאורולוג שלך - לשקול השלמת בירור דוגמת שתן לציטולוגיה וציסטוסקופיה חוזרת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו