שאלה בנושא "מציק"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא "מציק"
    גבר
    02/11/2014

ד"ר שלום רב.
    אני בן 30 אדם בריא לחלוטין,וכן שאלתי היא בנושא שכל גבר עוסק בו "הגודל" אבל אצלי המקרה קצת אחר.
    בעבר הרחוק שלי גם לי היה חשוב לדעת מה "הגודל" אז לקחתי "יוזמה" ומדדתי את איבר המין גודלו בזקפה היה כמעט 17 ס"מ, בת זוגתי לשעבר ואנוכי אהבנו לגוון את חיי המין שלנו והחלטתי להתחיל להשתמש במשאבת וואקום כדי לגרום לזקפה חזקה וממושכת יותר.
    כיום כמעט 3 שנים אחרי גודל איבר המין שלי בזקפה ירד ב-2 ס"מ.
    השאלה היא כזאת:
    1.האם כתוצאה מהשימוש במשאבת הוואקום קטן לי האיבר ??(למרות שאני חייב לציין שלא הפרזתי בשימוש בה).
    2.האם כתוצאה מחוסר פעילות מינית ולאחר שנים של פעילות ממושכת יכול "להצטמק" האיבר ?
    תודה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנושא "מציק"

הוספת תגובה

• שאלה בנושא "מציק" - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    02/11/2014

שלום לך, הגודל שאתה מתאר הינו נורמלי ושינויים זניחים ב- 1-2 ס"מ אינם משמעותיים ולא פוגעים בתפקוד המיני. השינוי אינו נגרם לרוב מהואקום תדירות היחסים ולרוב נובע משינוי בעובי שכבת השומן הטבעית בשיפולי הבטן שמכסה את בסיס הפין. המשך שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו