סיאליס, מין אנאלי ותופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיאליס, מין אנאלי ותופעות לוואי
    מישהו
    07/11/2014

שלום,
    אני הומוסקסואל בן 29.
    לפני 3 ימים התחלתי ליטול סיאליס יומי 5 מ"ג עקב בעיות זקפה כתוצאה מחרדת ביצוע או מטיפול בציפרלקס.
    הושג שיפור מרשים בזקפה, אך ביום השלישי החלו כאבים מתונים ואי נוחות באיזור חיץ הנקבים וקושי במתן שתן.
    הפסקתי את התרופה ומתן השתן הסתדר אך הכאבים ותחושת המלאות באזור הערמונית עדיין קיימים ואינני יודע אם לשייך זאת גם לתרופה או לכך שבפעם ראשונה בחיים החדירו לי אצבעות לפי הטבעת באופן קצת אגרסיבי בסקס. זה יכול להסביר כאבים ותחושת מלאות באזור הערמונית שמחמירים בעת מאמץ לעשיית צרכים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיאליס, מין אנאלי ותופעות לוואי - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    09/11/2014

שלום רב, טיפול יומי בסיאליס אמור לשפר הן את איכות הזקפה יחד עם הטבה בזרם השתן. הכאבים עלולים להיגרם עקב חבלה מקומית סביב הרגישות ביחסים פולשניים אגרסיביים או לחילופין עקב דלקת מקומית. הייתי ממליץ לך לבצע בדיקת שתן לשלול זיהום וטיפול במשככי כאבים לפי הצורך ובאם התגברות הכאבים - פניה לרופא לבדיקה גופנית. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו