אשך עולה למעלה בזמן פעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשך עולה למעלה בזמן פעילות גופנית
    דידי
    21/01/2015

אהלן, תקופה ארוכה שאני מרגיש כאבים באיזור המפשעה, אני ספורטאי תחרותי...מרים משקולות ומבצע פעילות גופניות מאומצות בשילוב אירובי, לאחר הפסקה של שבוע וחצי וצילום US נשלל בקע מפשעתי(לא מצאו), לאחר מכן גם הייתי אצל מומחה כירוג מפשעה שלא מלא כלום ולדעתו מדובר במתיחה מאוד חזקה או אפילו קרע קטן, הוא הסביר לי שמפשעה זה איזור בעייתי ואני יכול לסבול מזה לעוד הרבה זמן אז אין טעם להמשיך לנוח ולרבוץ בבית בגילי (22), חזרתי להתאמן, אני עושה המון מתיחות וחימום לפני שאני מתחיל את האימון עצמו, הוא הסביר לי שלפעמים זה יכול גם להקרין לאשך וזה נורמלי....מה שכן שמתי לב שבזמן אימון האשכים עולים למעלה (רפלקס כרמיסטי), לפי מה שאני יודע מדובר רק בקור ולא בפעילות גופנית, מתוך רפלקס שלי אני מוריד את האשך למטה למרות שאני יודע שאחרי כמה שניות הוא ירד למטה....האם יש לי סיבה לחשוש? זה טבעי? אני לא מרגיש שהאשך השני עולה למרות שהוא גם עולה....והם מתכווצים בזמן פעילות....תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשך עולה למעלה בזמן פעילות גופנית - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    22/01/2015

שלום דידי,
    הממצאים שאתה מתאר אינם צריכים למנוע ממך להמשיך בפעילות גופנית. אם אתה מתרשם ממשהו חריג או לא סימטרי באשכיים - מומלצת בדיקת רופא אורולוג. יום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו