מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תדירות רבה במתן שתןאלינור10/02/2015
שלום,
מקווה שאני בפורום המתאים, אז ככה:
אני בחורה בת 24, בריאה, רווקה וללא ילדים.
מזה שנתיים בערך, אני מוצאת את עצמי הולכת במשך היום בכל כרבע שעה לשירותים לצורך מתן שתן. יצוין, כי אני שותה רק כ- 10 כוסות מים ליום.
כשניסיתי להמעיט בכמות המים שאני שותה וירדתי לכארבע כוסות מים ליום, אמנם תדירות הפעמים שבהן נדרשתי ללכת לשירותים ירדו, אך עדיין מדובר בתדירות של בערך כל חצי שעה.
פניתי לרופא משפחה, והוא לא כל כך ידע כיצד לעזור לי ולאן להפנות אותי. לדבריו, לא שמע על בעיה כזו.
לייתר בטחון רופא המשפחה שלח אותי ל- S.U. בטן שיצא תקין וגם תרבית השתן יצאה תקינה.
אני ממש מיואשת מכיוון שזה פוגע במהלך החיים התקינים שלי. אגב, גם בלילה אני נאלצת לקום מתוך שינה כחמש-שש פעמים (לפעמים יותר לפעמים פחות).
ברור שלי שיש כאן משהו שהוא קצת חריג ומכאן פנייתי אליכם בבקשה לקבלת עזרה:
1. האם מדובר בבעיה מוכרת, או שאני אכן חריגה בנוף?
2. מהן קשת האפשרויות לבעיה המתוארת? מה יכול להיות המקור לבעיה?
3. למי (לאיזה מומחה) עלי לפנות לצורך בדיקה של מקור הבעיה ומציאת פתרון לבעיה?
4. אילו בדיקות נוספות כדאי שאעבור בכדי שאגיע לרופא כבר עם חלק מהתשובות של הבדיקות?
תודה מראש על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות רבה במתן שתן - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן16/02/2015שלום אלינור
הבעיה שאת מתארת הינה נפוצה ונקראת בלשון עממית: שלפוחית שתן רגיזה.
אחד הגורמים הינם סוג המשקאות שאת שותה שגורמים להתכווצויות מוגברות של כיס השתן וההמלצה המרכזית היא להפחית את המשקאות עם הקפאין כגון קפה, תה קוקה קולה, רד בול לסוגיו וכן להימנע משתיה לאחר 1900 בערב על מנת להפחית את ההשתנה הלילית.
באם עדיין לא תהיה הטבה, קיימות מספר תרופות בסל התרופות וההמלצה היא לפנות עם בדיקת שתן עדכנית לרופא אורולוג שעוסק בתחום. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)