בעיות בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בשתן
    חנן
    17/05/2015

שלום
    אני בן 47 .מעשן כבד.בחודשיים האחרונים התחילו לי בעיות בשתן.יש לי לחץ תמידי על השתן ואני צריך לקום כמה פעמים בלילה וגם הרבה פעמים ביום.בנוסף אני לא מרגיש התרוקנות אלא השתן יוצא בטיפטופים.היה לי גם פעמיים דם בשתן ובזרע מספר פעמיים.עשו לי בדיקת שתן לציטלוגיה והיא תקינה .בבדיקות שתן לא היה זכר לדם שהיה הבדיקה יצאה תקינה.עשיתי בדיקת ציטוסקופיה בשלפוחית וגם תקינה.עשיתי אולטראסאונד לכליות ודרכי השתן הערמונית תקינה גם בבדיקות הדם psa-0.3.
    באולטאסאונד יצא שיש לי אבן בגביע התחתון של הכליה 6 מ"מ שלא חוסמת את המעבר.שאלתי האם אבן כזו יכולה לגרום לי את מה שתיארתי כלחץ על השלפוחית?
    אנא עזור לי אני מודאג מאוד
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בשתן

הוספת תגובה

• בעיות בשתן - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    18/05/2015

שלום רב, אבן בכליה עצמה לא גורמת לרוב לכאבים וודאי שלא גורמת להפרעות בכיס השתן, אך היא מהווה רמז למחלת אבנים וייתכן והיתה פליטה ספונטנית של אבן נוספת שגרמה לתסמינים.
    במידה והיה דם גלוי בשתן יש לשקול ביצוע בדיקה בשם CT אורוגרפיה ובכל מקרה מומלץ מאד להפסיק לעשן. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו