דלקת בשלפוחית השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשלפוחית השתן
    דפנה
    25/05/2015

דר' שלום רב ותודה מראש,
    ביום חמישי בלילה בבת אחת קיבלת דלקת בשלפוחית השתן (היה לי מספר פעמים בחיי ובפעם האחרונה לפני הרבה שנים. אני בת 59). כל רגע פיפי וכאבי תופת שורף כואב וגם דם על הנייר טואלט. בשישי הלכתי לרופאה שלא היה זמן ודרך הפקידה נתנה לי מונורול. היום 3 ימים אחרי עבר לי ב-90%. התקשרתי אליה ואמרה לי שאקח גם היום מונורול וגם בעוד יומיים מונורול, ואחרי זה אמרה שאם עד עכשיו לא עבר שבעצם תתן לי ציפרודקס פעמיים ביום לשבוע. זכור לי שלקחתי לפני הרבה שנים וזה לא ספציפי לדלקת בשתן אלא לעוד דברים ומעדיפה לא לטחון את הגוף שלי עם כדורים מיותרים.
    שאלה בבקשה, מונורול זאת אנטיביוטיקה חד פעמית. האם לקחת 3 פעמים במשך שבוע זה לא המון. שלא יקרה לי משהו מפחיד אותי.
    תודה רבה על תשובתך המהירה, ליאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשלפוחית השתן

הוספת תגובה

• דלקת בשלפוחית השתן - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    25/05/2015

שלום ליאן
    אני שמח שיש שיפור במצבך הכלל.
    אין מניעה מטיפול חוזר במונורול אך הייתי ממליץ לבצע בדיקת שתן לכללית ותרבית על מנת להתרשם האם יש זיהום וסוגו בטרם החלפה לכל טיפול אחר.
    כמו-כן הייתי ממליץ להרבות בשתיה ולהתייעץ עם רופא לגבי טיפול מניעתי לעתיד דוגמת שתיה מוגברת, תכשירי חמוציות, משחה נרתיקית ועוד
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו