פירונייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירונייה
    א
    16/08/2015

שלום ד"ר,
    אני בן 30.
    מזה מס' חודשים סובל מתחושה של מעין שרשרת קשה לרוחבו של הפין מימין.
    נראה לי שהופיעה לאחר אוננות מאומצת (סובל מבעיות זקפה, תחושה ושפיכה מעוכבת כתופעות לוואי של אנטי-דפרסנטים).
    נבדקתי היום ע"י אורולוג מומחה שהתרשם כי "אכן פלק רוחבי - הסתיידות בכלי דם? לדבריו עם כאב. ביקורת ב2/2016, יתכן ומדובר בפרונייה."

כעת הציע שלא לעשות כלום, אפילו לא US.
    האם אין טיפול שכדאי לקחת במידה וקיים חשד לפרונייה על מנת לעצור את המחלה או לעכב אותה?
    לגבי זקפה, יש לי קשיים בזקפה מזה שנים בגלל האנטי-דפרסנטים אך אין עקמת.
    בנוסף, האם אורולוג כללי הוא הכתובת, או שמא יש הגיון להתייעץ גם עם אורולוגים שמתמחים בתפקוד מיני?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירונייה

הוספת תגובה

• פירונייה - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    17/08/2015

שלום רב
    אמנם ישנם טיפולים פומיים (דרך הפה) וכן הזרקות ישירות לתוך הפלאק אך יעילותם לא הוכחה. קיימים גם טיפולים של גלי קול חיצוניים אך הטיפול אינו כלול בסל ויעילותם גם כן מוגבלת. לרוב הטיפול האופטימלי בפורניה הינו טיפול ניתוחי ורק באם קיימת עקמת שלא מאפשרת חדירה. תמיד תוכל גם להתייעץ עם אורולוג שעוסק בתפקוד מיני לגבי הפרעותיך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו