דלקות עקשניות בדרכי השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות עקשניות בדרכי השתן
    גילה
    22/08/2015

שלום רב,
    במשך 5 החודשים האחרונים היו לי 5 דלקות בדרכי השתן. כל פעם קיבלתי טיפול אנטיביוטי של 250 מג של זינט למשך 5 ימים, בטיפול האחרון קיבלתי 500 מג למשך 7 ימים. אחרי הטיפול האנטיביוטי התרבית יוצאת נקייה. בין לבין יש תחושת אי נוחות בוגינה.
    אני ובן זוגי בשנים האחרונות משתמשים בקונדום ומקפידים על הגיינה לפני ואחרי המין, אני שותה חמוציות ונוטלת פרוביוטיקה.
    ניגשת לUS דרכי שתן וכליות ואורולוג עוד שבועיים ומאוד מתוסכלת מהמצב, אשמח לשמוע הצעות לסיבה שבגינה הדלקת חוזרת שוב ושוב והצעות לפעולות נוספות שניתן לעשות כדי למנוע את חזרתה.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות עקשניות בדרכי השתן

הוספת תגובה

• דלקות עקשניות בדרכי השתן - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    23/08/2015

שלום גילה
    דלקות בדרכי שתן אצל נשים הינן תופעה נפוצה ויש נשים שיותר מועדות לכך.
    כמובן יש להשלים את הבירור המתוכנן לך בקרוב ובמקביל לברר מה סוג החיידק שצומח בזמן הדלקות.
    קיים טיפול מניעתי קבוע שכולל שתיה מוגברת של כמויות קטנות בתדירות גדולה, שימוש בתכשירי חמוציות פעמיים ביום, המנעות מעצירות, שימוש במשחה אסטרוגנית מקומית, המנעות משטיפה אינטימית עם סבונים דטרגנטיים ויותר עם מים.
    אם כל זה לא יצלח אזי השלב הבא הינו טיפול אנטיביוטי מניעתי.
    תוכלי לפנות ליעוץ אורולוגי לקבלת פרטים נוספים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו