מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוקטוריה לאחר ניתוח ערמוניתדן16/09/2015
לפני חודשיים עברתי ניתוח בערמונית (TURP ) ,כל התופעות שהיו
לאחר הניתוח (דימום ,צריבה) נעלמו והטלת השתן היא תקינה לחלוטין כעת,
פרט לעובדה שתדירות הטלת השתן לא השתנתה ואולי אפילו התגברה (יתכן וחלקית ניתן לזקוף זאת לכך שאני נדרש לשתות יותר).
אני קם בלילה לפחות 4 פעמים.(במהלך של _7-6 שעות שינה).
האם התופעה הנ"ל היא זמנית ומצופה לאחר ניתוח כזה בשלב הזה,או שאין לצפות לשינוי כלשהו בעתיד.
אודה מאד על התייחסותכם
אהוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוקטוריה לאחר ניתוח ערמונית - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן17/09/2015שלום אהוד
הניתוח משפר את התסמינים החסימתיים בדמות הטבה בעוצמת השתן, היעדר היסוס התחלתי או טפטוף סופי ותחושת התרוקנות משופרת. לעיתים גם המרכיבים האיריטטיביים שציינת משתפרים עם הזמן אך באחוז נמוך יותר. יש לכך בכל מקרה טיפול אם בשינויים התנהגותיים או בטיפול תרופתי ולכן עליך להיוועץ עם האורולוג שלך. שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוקטוריה
דן17/09/2015תודה רבה על התייחסותך העניינית והמהירה.
האם בטיפול התרופתי שעשוי לסייע כיוונת לדטרוסיטול 4 מ"ג (תרופה עליה הומלץ לי לפני הניתוח, אך אז חששתי לקחתה מחשש לאצירת שתן כתגובה לתרופה,כיום לאחר הניתוח החשש שוב לא קיים,כך נדמה לי).
ולגבי שינויים התנהגותיים הכוונה אולי לרכז את השתיה עד לשעות הערב המוקדמות?
או שיש דברים מעבר לכך (בכל ביקורי בעבר אצל האורולוג לא הומלץ לי דבר על תלונה זו).
ושוב תודה
וגמר חתימה טובה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוקטוריה - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן17/09/2015שלום דן, אכן שינוי התנהגותי הצורת הפחתת נוזלים לאחר 7 בערב כמו גם הפחתת משקאות מרובי קפאין במהלך היום ולפי הצורך הוספת תרופה דוגמת דטרוזיטול אם כי יש דור חדש של תרופות שלפי מחקרים יעילות יותר דוגמת טוביאז או וסיקר. במינונים מתגברים.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)