שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהי
    24/09/2015

שלום ד"ר,
    בת 24,ללא הריונות. מזה חודשיים סובלת מתכיפות נוראית למתן שתן.במסגרת מיון עשו לי CT בטן אגן ובדף תוצאות הבדיקה היה כתוב שנמצאה אבן זעירה בגביע העליון של הכליה,ושלפוחית ללא ממצא.האורולוגים אמרו לי שזו לא הסיבה לתכיפות ולרגישות בבטן תחתונה וכל אזור איבר המין. לאחר שהמשכתי את הבירור אצל רופאים אורולוגים שראו את דיסק הCT,שניים אמרו שיש הסתיידות קטנה באגן משמאל ,ככל הנראה לא במערכת השתן. האם לדעתך,כאורוגניקולוג ההסתיידות הקטנה שתוארה יכולה להיות גורם לתחושת לחץ תמידית למתן שתן שמתעצמת בהליכה או שיעול ולרגישות רבה למגע בכל האזור של איבר המין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    24/09/2015

שלום רב
    הרושם הינו שהתכיפות שאת מתארת אינה מאותן הסתיידויות. ייתכן והתכיפות נובעת משלפוחית רגישה וכשלב ראשון הייתי מייעץ לך לעבור בדיקת שתן לשלול דלקת וכן להפחית משקאות מרובי קפאין דוגמת קפה, תה, קולה ורד בול לסוגיו ואז לראות לאחר מספר שבועות אם יש הקלה. באם לא, יש צורך בבירור אורולוגי מעמיק יותר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו