מיקרוהמטוריה ואורולוג מומלץ בצפון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקרוהמטוריה ואורולוג מומלץ בצפון
    רועי
    07/10/2015

שלום,

אני בן 32, וכבר מאז הצו הראשון בצבא (גיל 17) גילו אצלי מיקרוהמטוריה שחוזרת מאז בכל בדיקה. לפני כחצי שנה המדד הראה 35 כדוריות ובבדיקה האחרונה 70. בשל העליה הפנתה אותי רופאת המשפחה לבירור נוסף אצל אורולוג. בעבר הגעתי לאורולוג והוא מיד שלח אותי לביצוע אולטרסאונד דרכי שתן וכליות (יצא תקין) ציטולוגיה (יצא תקין) וציסטוסקופיה (חששתי מאד מהבדיקה ולא ביצעתי אותה). עוד אציין שאבי סובל אף הוא ממיקרוהמטוריה, הוא ביצע את כלל הבדיקות ולא אובחן המקור למיקרוהמטוריה. שאלתי נחלקת ל2:
    1. האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על אורולוג מומחה עימו אוכל להתייעץ ולקבל שירות אדיב ומסביר יותר (כולל רפואה פרטית).
    2. האם לאור הנתונים שהבאתי לעיל ישנן בדיקות נוספות שניתן לבצע ולמצות שייתרו את הצורך בביצוע ציסטוסקופיה (אני פוחד מזה פחד עז).

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיקרוהמטוריה ואורולוג מומלץ בצפון - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    12/10/2015

שלום רועי
    מיקרוהמטוריה הינה תופעה מוכרת שבחלקה נגרמת מסיבות שפירות דוגמת דלקת או אפילו מאמץ. על מנת לשלול מרכיבים לא שפירים נדרשות הבדיקות שעברת והומלצו לך. לצערי אף בדיקת הדמיה אינה רגישה כמו הסתכלות ישירה לכיס השתן (ציסטוסקופיה). כל הרופאים בפורום זה עובדים באיזור הצפון ותוכל להתייעץ עם מי מהם. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו