מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף!Us 2609/10/2015
אני בן 26 פעיל מינית נמצא בארצות הברית כבר כמה שנים זה התחיל לפניי חודשיים השתנתי וראיתי סוג של קריש דם בשתן שלי משהו שכבר ראיתי בעבר (לפניי משהו כמו שנה) הקריש דם שצורתו של נחש בגודל של ס״מ נעלם מהשתן שלי אחריי יומיים ואז התחיל לשרוף לי בזמן השתן במשך שבועיים חשבתי שזה דלקת בשתן אז השגתי מהארץ זינט 250 ולקחתי את הטיפול במשך 5 ימים בלי שום שיפור החלטתי ללכת לעשות std test שיצאו תקינות חוץ מהרפס 1 בדיעבד אני יודע שכנראה הבדיקות לא היו מדיוקות כנראה כי עדין הזינט היה אצלי בגוף בכל מקרה סימנים אחרים שקרו בהמשך היו עצירות, וכאבים בבטן תחתונה של כמה ימים, רגישות באשכים, הייתי צריך ממש להתעצמץ כדי להוציא את השתן ותמיד הרגיש שיש לי עוד,ונוזל שקוף שהיה יוצא מפתח הפין בזמן מאמץ ביציאה(מספר2) אחרי עוד שבוע של סבל הלכתי למיון עשו לי אולטרסונד לכליות כי אמרתי שכואב לי בבטן תחתונה וגם בדקו לי את הארמונית שהיה לטענת הרופא במיון כגדולה מעט בדיקת שתן שהראתה על סימן דלקת ובדיקת דם שיצאה נקיה ואחרי התייעצות עם עוד 2 רופאים שהיו שם הגיעו למסקנה שבגילי ובגילל הסימפטומים שסיפרתי להם כנראה מדובר במחלת מין (כלמדיה,גנורייה). והסבירו שגם אם יש ספק צריך לתת את הטיפול הזה הם נתנו לי זריקה לאיזור הישבן פלוס 4 כדורים היו אמורים לנקות את זה מהגוף שלי הרגשתי קצת טוב בזרימה של השתן הרופא במיון הציעה ללכת בהקדם לאורולוג זה מה שעשיתי הסברתי לאורולוג את כל ישתלשלות הארועים והסברתי לו שאמרו לי במיון שהערמונית שלי קצת גדולה ואת הטיפול שקיבלתי הוא עשה לי בדיקה רק טלית ולפי מה שהוא אומר הוא לא ראה משהו רציני ואמר לי לתת לזריקה עוד זמן לעבוד אחרי עוד שבוע וחצי התחיל רגישות ממש מציקה באשכים תחושה של ״שק כבד״ ושורף ובראש הפין בצד שמאל כאב חד שבא והולך לפחות כמה פעמיים ביום הגעתי לאורולוג שוב סיפרתי את הסימפטומים והוא אמר שאולי יש קצת דלקת שנשאר במערכת והוא נתן לי אנטיביוטיקה doxycycline ל21 יום אני לוקח את הכדורים כבר 11 יש שיפור ברגישות באשכים אבל שורף עדין בקצה הפין וזה מגיע בעיקר גם אחרי מתן שתן אני צריך לחזור לאורולוג לבדיקה עם סיום טיפול האנטיביוטיקה הסתכלתי לתוך צינור השתן והפתח נראה אדום /כחול. אני מאוד מתוסכל וכבר לא יודע מה לעשות ואני לא יודע אם אני כבר סומך על הרופאים פה באמריקה אני ומאוד יודה על עזרה כל שהיא או ביופסיה על פי הסיפור שלי לא יודע אם זה משנה אבל לפניי חודשיים רופא עור אמר לי שיש לי פניני פין על עטרת הפין ושזה נורמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
Us 2609/10/2015חשוב להוסיף שבבדיקת האורולוג הראשונה בדקו לי תשתן שיצא נקי ויומיים לפניי זה במיון שלקחו מימני שתן במיין נמצא דם וסוג של דלקת אז זה אומר שהזריקה שקיבלתי במיון עזרה במשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף! - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן12/10/2015שלום רב
על פניו נשמע כי מדובר בזיהום במערכת השתן עם טיפול תת-אופטימלי של אנטיביוטיקה מבחינת המינונים ומשך הטיפול. לציין כי צריבה וקרישים הינה תופעה קיימת בעת זיהום. הייתי ממליץ על שתיה מוגברת, טיפול בחמוציות פעמיים ביום וחזרה על בדיקות עם טיפול בהתאם לממצאים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)