מונורול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מונורול
    אורנה
    15/10/2015

דר' שלום רב ותודה מראש,
    לאחר שבוע וחצי של כאבים בטן תחתונה שגם התעוררתי בלילה, וגם באמצע הבטן וגם בצד ימין ליד הטבור טיפה למעלה ניגשתי לרופאה וקיבלתי בדיקת שתן ותרבית. התרבית יצא שלילי אבל הליקוציטים צריך להיות מ-0-10 ויצא לי 75. קיבלתי מונורול שלקחתי ביום ראשון השבוע. ביום שלישי ניגשתי לרופאה ואמרתי שהכאבים חלפו ב-80% ועדיין יש כאבים ואמרה לי תיקחי היום עוד מונורול ומחר עוד אחד. לקחתי ביום שלישי עוד מונורול ופחדתי לקחת את השלישי. הכאבים אמנם עברו ועדיין כואב לי מדי פעם בטן תחתונה. שאלתי בבקשה, כתוב שזו מנה חד פעמית אז למה אמרה לי לקחת יותר. זה לא מסוכן שיכול לגרום לי נזק? ברצוני לציין שלמחרת אחרי שלקחתי את השני יש לי קוצר נשימה וקשה לי לנשום עד עכשיו מה שלא היה לי מעולם. זה מהמינון יתר שלקחתי? מותר לקחת גם 2 שקיות. למרות שמצויין חד משמעית שזה מנה חד פעמית !!!!! אני די מבוהלת. אני יכולה להתסתבך מהשקית השניה שלקחתי? תודה רבה רבה לך על תשובתך הכנה. דפנה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מונורול

הוספת תגובה

• מונורול - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    15/10/2015

שלום דפנה
    ניתן לקחת יותר משקית מונורול אחת במצבים שונים. החומר נועד במצבי דלקת בדרכי השתן. לפי התסמינים שלך והממצאים הדלים יחסית בבדיקת השתן יש לשקול בירור גורמים אחרים לכאבי הבטן שלך דוגמת מערכת העיכול או ממצאים גניקולוגיים במקביל להערכה נוספת של רופא אורולוג. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו