כאבים שלא עוזבים!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים שלא עוזבים!
    היי
    04/11/2015

אני עם הצרה הזאת כבר יותר מחודשיים בן 26 פעיל מינית כבר רשמתי הודעה בפורום הזה וסיפרתי על זה ששרף לי מאוד במתן שתן והרמונית מוגדלת מעט נתנו לי זריקת לשריר הישבן ו 4 כדורים נגד גנורייה וכלמדיה מחשש למחלת מין בבדיקת שתן נמצא דם בשתן וזיהום כולשהו עשו אולטרסאונד של הכליות שהיה תקין יש לציין שכל זה היה בחדר מיון באמריקה פה אני נמצא אחרי המיון הלכתי לאורולוג לבדוק תערמונית אחרי בדיקה רקטלית הוא אמר שהוא ״לא רואה כלום שמרשים אותו״אחרי עוד ביקור או שניים שהסימפטומים של שריפה בשתן ורגישות יתן באשכים(זה הסימפטומים שהיו לי באותו זמן לפניי חודש ) לו חלפה הוא נתן לי אנטביוטיקה ל30 יום(דוקסילין) שלא עזרה בכלום חוץ מלעשות לי כאב בטן שראיתי שהאורולוג הזה לא עושה תעבודה שלו כמו שצריך הלכתי לאורולוג אחר שלקח לי שתן בבדיקת סטייק שראה שיש לי דם בשתן וזיהום המליץ לעשות ct של כליות ותרביות שתן ונתן לי עוד אנטיביוטיקה גדולת טווח לעוד 14 יום בשם levofoxacin שלחתי תשתן לתרבית אחרי יומיים אמרו לי שכלום לא גדל בשתן אני יעשה בימים הקרובים את הct. השאלה שלי היא באיזה חלק להתמקד בצילום זה מאוד יקר פה באמריקה אני כבר מתוסכל ולא יודע מה קורה לי בגוף עשיתי בדיקת std הכל נקי הסימפטומים נכון לעכשיו הם:קושי במתן שתן זה אומר שאני צריך ממש ללחוץ כדי שיצא השתן וגם אז הוא יוצא בכמות קטנה למעט בבוקר כאבים בגב תחתון כבר 3 שבועות שורף לפעמיים במתן שתן כאב חד בבטן תחתונה כשאני לוחץ על איזור הבטן התחתונה(השלפוחית) אני מרגיש כאב חד שהולך לתוך הישבן אני חושב שזה כאב מהערמונית שמשליח על כל האיזור הזה בנוסף יש לי כאבים במפשעה ובלוטות לימפה נפוחות במפשעה כבר שבוע וחצי, נכון לעכשיו אני לוקח את ה levofloxacin כבר שבוע עדין ממש כואב לי בבטן התחתונה ומרגיש את הכאבים החדים בתוך הישבין שאני לוחץ על הבטן כאב גב תחתון ורגישות באשכים קבוע והשיפור היחיד שיש לי כרגע זה שהייתי מרגיש כאב בין החיבור לאשכים לפי הטבעת והוא פחות מורגש ושריפה במתן שתן פחות מורגשת אני בימים הקרובים ילך שוב לרופא לבדוק אם הזיהום בשתן עבר מה אתה חושב שיש לי דוקטור ישמח לקבל כל עצה תודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים שלא עוזבים!

הוספת תגובה

• בנוסף

היי
    04/11/2015

אני רוצה להוסיף שהכאבים גם נמצאים ברצפת האגן במפשעה ובשרירי כל האיזור הזה ממש תפוסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים שלא עוזבים! - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    04/11/2015

שלום רב
    יש לך ממצא הנקרא chronic pelvic pain syndrome הנובע מדלקת כרונית שלרוב טיפול אנטיביוטי לא בהכרח מגיב. הכאב והקושי בהטלת שתן עלול לקחת תקופה. תוכל לקרוא על הממצא הזה ולפי הצורך ליטול משככי כאבים ותרופות מפחיתות דלקת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות

היי
    04/11/2015

קודם כל תודה רבה על התשובה הזריזה אני באמת מעריך שאתה נותן לי עם הניסיון הרב שלך ד״ר.

כמה שאלות ההקשר למה שרשמת :

אתה נשמע מאוד בטוח שזה מה שיש לי כי זה ממש ברור ביגלל הסימפטומים שלי?

יש טיפול בזה חוץ משיכוך הכאב?

והאם כל זה קשור לדלקת בערמונית אן שזה דלקת כללית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד 1

היי
    04/11/2015

והאם זה טיבעי שהבלוטות לימפה נפוחות מעט באיזור במפשעה בדלקת מהסוג הזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד 1 - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    04/11/2015

שלום רב
    התסמונית הינה מצבור של גורמים שאצל גברים לרוב המקור הינו מאיזור הערמונית אך בהמשך ישנה השפעה מקיפה על כל איזור האגן כולל הגדלת בלוטות לימפה מקומיות כחלק מתהליך דלקתי. אין טיפול אחד דפניטיבי ולרוב מדובר בשילוב שעם הזמן ישנה הטבה הדרגתית. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

היי
    04/11/2015

בדרך כלל התסמונת הזאת מעידה על דלקת חיידקית של הערמונית לא לא חיידקית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו