טיפול בדואודרט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בדואודרט
    צביקה
    05/11/2015

שלום רב אני בן 67, לפני כשבועיים התחלתי טיפול בדואדרט בגלל בעיות השתנה קלאסיות שאני סוחב כבר כמה שנים (קימה בלילה ותכיפות במתן שתן) וערמונית מוגדלת מאד כ-190 גרם, (בבדיקת האורולוג אין ממצא מחשיד),
    עד לתחילת הטיפול בתרופה לא היו לי בעיות מיוחדות של צריבה וכיוצ"ב למעט השתנות מרובות במשך היום והלילה. ביומיים האחרונים התחלתי להרגיש צריבה קלה וקושי מסויים במתן השתן שאלתי :האם יש לתופעה זו קשר לתרופה דואודרט שאני לוקח ??? אודה מאד לתשובתכם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בדואודרט

הוספת תגובה

• בנוסף

צביקה
    05/11/2015

שחכתי לציין שבבדיקת כליות us לפני כשבועיים הכל תקין כולל בדיקות שתן ושלפוחית השתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    06/11/2015

שלום צביקה,
    הייתי ממליץ שבאם הצריבה תימשך - מומלץ להיבדק ע"י אורולוג ולחזור על בדיקות שתן כדי לאפיין שאין דלקת שלא היתה בבדיקות לפני שבועיים. התרופה לא אמורה לגרום לתסמינים מעין אלו. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו