האם יש דרך לטפל בהם לצמיתות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש דרך לטפל בהם לצמיתות?
    ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    07/11/2015

שלום רב. שמי ירון גבר כבן 30 נשוי פלוס תינוק בן שנה וארבעה חודשים.

לפני שהתחתנתי התגלה אצלי קונדילומה בפין, הוסבר לי ולאישתי שזה מדבק. את הגידול המסיבי הורידו לי בניתוח ואת הגידולים הקטנים בהקפאה/צריבה חשמלית וטיפות לשימוש ביתי. מפעם לפעם הגידולים הקטנים שבים ומטופלים שוב ושוב. האם יש דרך לטפל בהם לצמיתות? אישתי אגב התחסנה לווירוס הפפילומה. לא נצפו אצלה עד כה גידולים. נשואים כבר 3 שנים. בנוסף לפני כשנה לפתע ביקש ממני רופא עור ומין שלי לעשות בידקת PCR. התגלה כלמידיה ואוראופלסמה פרבום. נטלתי דוקסילין 100, פעמיים ביום ל10 ימים. כעבור חודש בערך שוב נבדקתי והתגלה רק אוראופלסמה פרבום. הומלץ שוב על דוקסילין באותו אופן. לא נטלתי. כעבור מספר חודשים עקב תחושת צריבה בשתן וטיפטוף שלא היה מעולם בסוף ההשתנה, נבדקתי שוב ושוב פרבום התגלה. האם מומלץ לטפל בפרבום או רק כשמתגלה אורליטיקום? האם עליי לעשות בדיקת דלקת אשכים וערמונית?
    תודה רבה ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוראופלסמה פרבום - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    12/11/2015

שלום ירון
    טיפול חוזר מומלץ באם ישנם תסמינים שמפריעים לך. לא בהכרח כי התסמינים יחלפו עם נטילת האנטיביוטיקה. בדיקה גופנית מומלצת אצל אורולוג ולפי הממצאים שלו הוא יחליט על הצורך בהמשך בירור וטיפול. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו