מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהומים וכאבים חוזרים !היי20/11/2015
אני עם הצרה הזאת כבר יותר מחודשיים בן 26 פעיל מינית כבר רשמתי הודעה בפורום הזה וסיפרתי על זה ששרף לי מאוד במתן שתן והרמונית מוגדלת מעט נתנו לי זריקת לשריר הישבן ו 4 כדורים נגד גנורייה וכלמדיה מחשש למחלת מין בבדיקת שתן נמצא דם בשתן וזיהום כולשהו עשו אולטרסאונד של הכליות שהיה תקין יש לציין שכל זה היה בחדר מיון באמריקה פה אני נמצא אחרי המיון הלכתי לאורולוג לבדוק תערמונית אחרי בדיקה רקטלית הוא אמר שהוא ״לא רואה כלום שמרשים אותו״אחרי עוד ביקור או שניים שהסימפטומים של שריפה בשתן ורגישות יתן באשכים(זה הסימפטומים שהיו לי באותו זמן לפניי חודש ) לו חלפה הוא נתן לי אנטביוטיקה ל30 יום(דוקסילין) שלא עזרה בכלום חוץ מלעשות לי כאב בטן שראיתי שהאורולוג הזה לא עושה תעבודה שלו כמו שצריך הלכתי לאורולוג אחר שלקח לי שתן בבדיקת סטייק שראה שיש לי דם בשתן וזיהום המליץ לעשות ct של כליות ותרביות שתן ונתן לי עוד אנטיביוטיקה גדולת טווח לעוד 14 יום בשם levofoxacin שלחתי תשתן לתרבית אחרי יומיים אמרו לי שכלום לא גדל בשתן ועשיתי גם צילום ct a של איזור הבטן השלפוחית וכל האיזור הזה שנמצא כתקין,אני כבר מתוסכל ולא יודע מה קורה לי בגוף עשיתי בדיקת std הכל נקי הסימפטומים נכון לעכשיו הם:קושי במתן שתן זה אומר שאני צריך ממש ללחוץ כדי שיצא השתן וגם אז הוא יוצא בכמות קטנה למעט בבוקר כאבים בגב תחתון כבר 3 שבועות שורף לפעמיים במתן שתן כאב חד בבטן תחתונה כשאני לוחץ על איזור הבטן התחתונה(השלפוחית) אני מרגיש כאב חד שהולך לתוך הישבן אני חושב שזה כאב מהערמונית שמשליח על כל האיזור הזה בנוסף יש לי נפיחות במפשעה ובלוטות לימפה נפוחות במפשעה כבר כמעט חודש, נכון לעכשיו אני לוקח את ה levofloxacin כבר 20 היה שיפור כי לא שרף לי בזמן השתן אבל לפניי יומיים הכל חזרה ההרגשה המוקרת של צינור השפיכה הרגיש וכאבים במפשעה הכל חזר אז הלכתי שום לאורולוג שלי ששוב לאחר בדיקת סטייק נאמר לי שכמו שחשבתי הזיהום חזר וגם הליווקוין כמו הדוקסליו לא עזרה לי אז עכשיו הוא נתן לי עוד אנטביוטיקה בשם Sulf famethoxazole tmpלעוד חודש והמליץ לכניס לי מצלמה לצינור הפין ולשלפוחית כי גם הוא קצת מתוסכל מזה וקצת מודאג מזה שגם יש לי כדוריות דם(דם סמוי) בשתן הוא אמר שאת זה נוכל לעשות רק עוד שבוע אחרי שנראה שגם האנטיביוטקה הזאת לא עוזרת וכי זה לא נעים לבצע את זה בזמן זיהום אני כבר חודשיים עם הזיהום בדרכי ודם ושאר הסימפטומים ולא יודע מה לעשות כבר אני לא מבצע שום אקט מיני כבר חודשיים והתיבול הכי גדול שלי הוא זה שבכל בדיקת שאני עושה נכון לעכשיו הכל נמצא תקין חוץ מזיהום רב בשתן ודם סמוי יש לציין שהיציאות שלי ישתנו והצואה מאוד מאוד ארוכה משום מה, השאלה שלי זה כמו מה כל הממצעים האילו נשמעים לך דוקטור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד 2 פרטים
היי22/11/20151.קראתי את החוות דעת מהצילום ct שעשיתי בבטן עד לערמונית שעשיתי ושם רשום שלא נמצאו בלוטות לימפה נפחות משהו שהוא לא הגיוני כח הבלוטות לימפה שלי מנופחות במפשעה כהר מעל 3 שבועות אז אני אני טועה אם יש מה לסמוך על בדיקת הct הזאת ? עשיתי (לא יודע מזה אומר)With and without contracts
2.אני כמעט בטוח שאת התרבית עשיתי רק אחר הפסקה של אולי 4-5 ימים בלי לקחת אנטיוביוקה אולי זה גם הסיבה לזה שלא נמצא כלום שגדל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהומים וכאבים חוזרים ! - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן22/11/2015שלום יש לך דלקת של רצפת האגן שגורמת לכאבים ולאי נוחות שמקורה ככל הנראה מזיהום של הערמונית. התסמינים עלולים להימשך פרק זמן ארוך גם לאחר תום הטיפול האנטיביוטי ואפיון של זיהום אינו קל מאחר והתסמינים נמשכים גם לאחר חלוף הזיהום. לעיתים לאחר הטיפול האנטיביוטי יש לשקול גם טיפול נוגד דלקת להפחית את התסמינים ועליך להתייעץ על כך עם הרופא המטפל שלך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה נוספת
היי22/11/2015תודה רבה על התשובה,הייתי רוצה לדעת אם זה הגיוני שהבלוטות הלימפה שלי נפחות בגלל הדלקת אגן?
נמצאת דלקת במקלון בבדיקת שתן כבר חודשיים מיד או בזמן נטילת אנטיביוטיקה האם זה קורה הרבה בדלקת הערמונית שנמצא זיהום חוזר בשתן שלא מגיב לאנטיביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה נוספת - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן22/11/2015זיהומים עלולים לגרום להגדלה מקומית של בלוטות לימפה מקומיות למשך של מספר שבועות וההקטנה שלהם הינה הדרגתית. טיפול אנטיביוטי בערמונית הינו לפרק זמן ממושך יותר מהרגיל כי יכולת החדירה של חלק מהאנטיביוטיקות לערמונית הינה מוגבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
היי22/11/2015באמת מעריך את העזרה עד עכשיו
1.חשוב לציין שנמצא במקלון סימן גם לכדוריו תשם אדומות (דם סמוי) זה גם סביר בדלקת ערמונית ?
2. כי האורולוג שלי הציעה לי שעוד כמה ימים אם האנטיביוטיקה הזאת לא תעזור אז הוא יכניס מצלמה עם סיב אופטי לפין לבדוק שלא מפספסים כמו גם בטוח השלפוחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)