סטנט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטנט
    אורית
    16/12/2015

שלום רב, שמי אורית אני בת 55, אני סובלת מהיצרות בשופכן כבר חמש עשרה שנים, במשך ארבע פעמים שמו לי סטנט ואחר כך עברתי ניתוח היצרות של חיתוך והשקה מקצה לקצה, שעזר לשבע שנים.
    לאחרונה ההיצרות חזרה והאורולוג לפני חמישה חודשים שם לי סטנט האמור להיות בשופכן במשך כחצי שנה, בביקורי האחרון נאמר לי שבעוד חודש עלי להתאשפז שוב על-מנת שיחליף לי את הסטנט לעוד חצי שנה.
    שאלתי היא: האם יש סטנט שאפשר להשאיר אותו בשופכן למשך שנה שלמה?
    במידה ולא איזה פתרון אחר תוכלו להציע?
    בכבוד רב
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטנט

הוספת תגובה

• סטנט - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    17/12/2015

שלום אורית
    באם הסטנט לא גרם לך בחצי שנה זו הפרעות ניכרות, החלפה פעם בשנה הינה תכנית פעולה אפשרית. קיים סטנט שאינו בשימוש רוטיני בשם אלום שישנם דיווחים כי ניתן להשאיר אותו לפרק זמן ארוך. אפשרות נוספת הינה לנתח שוב את האיזור המוצר אם כי ניתוח באיזור שנותח קודם, מקשה טכנית על הניתוח עם היתכנות יותר גדולה לסיבוכים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטנט

אורית
    17/12/2015

שלום לד"ר בוריס פרידמן!
    באיזה בית-חולים עובדים עם סטנט אלום?
    תודה מראש על המידע ,
    בכבוד רב
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטנט - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    17/12/2015

אין בית חולים שעושה זאת באופן רוטיני. תוכלי למצוא באינטרנט את הנציגים בארץ ולברר עימם. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו