מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטנטאורית16/12/2015
שלום רב, שמי אורית אני בת 55, אני סובלת מהיצרות בשופכן כבר חמש עשרה שנים, במשך ארבע פעמים שמו לי סטנט ואחר כך עברתי ניתוח היצרות של חיתוך והשקה מקצה לקצה, שעזר לשבע שנים.
לאחרונה ההיצרות חזרה והאורולוג לפני חמישה חודשים שם לי סטנט האמור להיות בשופכן במשך כחצי שנה, בביקורי האחרון נאמר לי שבעוד חודש עלי להתאשפז שוב על-מנת שיחליף לי את הסטנט לעוד חצי שנה.
שאלתי היא: האם יש סטנט שאפשר להשאיר אותו בשופכן למשך שנה שלמה?
במידה ולא איזה פתרון אחר תוכלו להציע?
בכבוד רב
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטנט - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן17/12/2015שלום אורית
באם הסטנט לא גרם לך בחצי שנה זו הפרעות ניכרות, החלפה פעם בשנה הינה תכנית פעולה אפשרית. קיים סטנט שאינו בשימוש רוטיני בשם אלום שישנם דיווחים כי ניתן להשאיר אותו לפרק זמן ארוך. אפשרות נוספת הינה לנתח שוב את האיזור המוצר אם כי ניתוח באיזור שנותח קודם, מקשה טכנית על הניתוח עם היתכנות יותר גדולה לסיבוכים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטנט
אורית17/12/2015שלום לד"ר בוריס פרידמן!
באיזה בית-חולים עובדים עם סטנט אלום?
תודה מראש על המידע ,
בכבוד רב
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטנט - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן17/12/2015אין בית חולים שעושה זאת באופן רוטיני. תוכלי למצוא באינטרנט את הנציגים בארץ ולברר עימם. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)