כאבים מוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מוזרים
    אמא
    16/01/2016

שלום,
    אני בת 42 ואמא לילדים בני 4,5 . מעולם לא היו בעיות בדרכי השתן.
    לפני כשבועיים הרגשתי כאבים חריגים בעוצמתם בבטן תחתונה ובצד אחד של האגן, כיוון שזה היה יום לפני קבלת מחזור, חשבתי שמדובר בזה.
    פעם שנייה זה קרה אחרי שבועיים, הופיעו שוב כאבים באותו מקום באגן בעוצמה חלשה יותר , אך לחץ חזק על שלפוחית השתן.
    כאב שלא מרפה וצורך לרוץ לשירותים להתרוקן למרות שאין מה לרוקן.
    השלפוחית היתה "רגישה" בימים שאחרי , בדיקת שתן ותרבית תקינות.
    אחרי 4 ימים הופיע לחץ חזק על השלפוחית שלא מרפה ובסוף ההתרוקנות תחושת צריבה /כאב.
    מה יכולה להיות הסיבה ואילו בדיקות יש לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מוזרים

הוספת תגובה

• עוד פרט

אמא
    17/01/2016

רק לציין שבדיקת שתן נעשתה שאני תחת אנטיביוטיקה ייעודית (צפרודקס) ולכן לא מהימנה. אך בסיומה המצב לא הוטב, להיפך יש החמרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרט - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    17/01/2016

שלום רב
    הייתי ממליץ לחזור על בדיקת שתן לכללית ולתרבית שלא תחת טיפול אנטיביוטי. כמו-כן הייתי שוקל ביצוע US דרכי שתן כולל שארית (התרוקנות) שתן ועם בדיקות אלו הייתי פונה לבדיקת אורולוג. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו