וריקוצלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וריקוצלה
    מאור
    16/01/2016

שלום,
    אני בן 26 סובל מוריקוצלה, מעולם לא היו לי כאבים אלא רק בתקופה האחרונה כחצי שנה, בעיקר לאחר ישיבה ממושכת.
    מה לדעתך כדאי לעשות האם ניתוח זוהי הדרך כעת כאשר התחילו הכאבים? יש לציין שכעת אני נמצא בעבודה שדורשת ישיבה ממושכת ומשום מה הכאבים התחילו בתקופה זו האם ניתן לקשר ישיבה לכאבים? אשמח לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריקוצלה

הוספת תגובה

• וריקוצלה - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    17/01/2016

שלום מאור
    כאבים עקב ואריקוצלה נגרמים בזמן מאמצים. כאבים הנגרמים עקב ישיבה דורשים בירור וישנה סבירות שהם לא יחלפו לאחר תיקון ניתוחי של ואריקוצלה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מאור
    17/01/2016

כלומר מדבריך אני מבין שייתכן ולא הוריד המורחב גורם לכאב כאשר אני יושב רצוף?
    איזה סיבות נוספות יכולות ליהיות?
    יש לציין שהכאב גם מקרין לאיזור צד שמאל של הבטן התחתונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    18/01/2016

שלום
    עליך להיבדק ע"י אורולוג ולאחר בדיקה הוא יכול להכווין אותך לגבי הגורם לכאבים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו