לדוקטור בוריס פרידמן שלום רב אשמח שתענה לי אני חייב יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדוקטור בוריס פרידמן שלום רב אשמח שתענה לי אני חייב יעוץ
    ללא שם
    18/04/2016

שלום דוקטור
    ההיתי אצל אורולוג ב11/4 בקשר לייעוץ על קיבוע אשכים
    ההיתי מסופק מהתשובות ואני מועמד לניתוח ב19/5
    עוד דבר היה לי הרגשה שהאשכים שלי שינו את גודלם כלומר הם יותר
    גדולות ממה שהיו תמיד בייחוד צד שמאל הרופא בדק אותי בשכיבה
    מישש ואמר שהכל ניראה תקין והוא לא רואה גודל לא רגיל אמרתי לו ה לא גדול מהרגיל ואמר לי לא הכל היה נראה לו תקין
    לא ההיתי רגוע וביום חמישי ה14/4
    ההיתי במיון בבית חולים קפלן רחובות
    רופא בדק אותי ומישש גם בשכיבה ואמר שהכל נראה רגיל התעקשתי על אולטרסאונד והתכנאית של האולטרסאונד גם מדדה את הגודל ואמרה שהכל נראה רגיל אז למה רק אני בטוח שיש שינוי בגודל האשכים שלי!
    אני מפחד שיש משהו והרופאים לא עולים על זה בחיים הגודל של האשכים שלי לא היה כמו עכשו נפח גדול יותר "שמנים יותר" אני בן 20 שחכתי לציין
    לא מדובר חלילה באיזה מחלה ?! ואם היה עולים על זה באולטרסאונד ובבדיקת
    מישוש
    והכי מוזר זה שאחרי שאני גומר האשכים כאילו גדלים אחרי הפליטה כיאלו הם מתנפחים יותר מה קורה פה ?? אם כולם אומרים לי שהכל בסדר מה ההאפשרות שהאשכים שלי נראים לי גדולים יש מצב לגדילה התפתחותית ? בגיל 20
    עשיתי הכל כדי לוודא שאני בריא שני אורולוגים אולטרסאונד והיה כתוב אשכים בגודל ומירקם תקין לגיל יש מצב שהם טועים ?
    אשמח לתשובה תודה
    והכי מוזר אחרי שאני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדוקטור בוריס פרידמן שלום רב אשמח שתענה לי אני חייב יעוץ - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    18/04/2016

שלום רב
    הסונר (אולטרסאונד) הינה בדיקה אמינה מאד ובאם היו ממצאים באשכיים בהחלט ניתן לראותם בבדיקה זו.
    לכן ממליץ לך להסיר דאגה מליבך. חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו