כאבים באשך שמאל או מאחוריו בעמידה ממושכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באשך שמאל או מאחוריו בעמידה ממושכת
    עודד
    14/05/2016

שלום מזה 7 חודשים אני סובל מכאבים באשך שמאל או מאחוריו ( קשה לי לאבחן בדיוק את המקום ) בדיקת US אשכים תקינה ובנוסף שני בדיקות US מפסעות תקינות ( היה חשש לבקע ) - הכאבים בעיקר בזמן עמידה / הליכה ממושכת - מה יכול להיות ? איזה בדיקה מומלצת חוץ המבדיקות שביצעתי ?? הנושא ממש פוגע לי האיכות החיים ובפעילויות יומיומיות פשוטות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים באשך שמאל או מאחוריו בעמידה ממושכת - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    15/05/2016

שלום עודד
    סונר אשכיים הינה בדיקה אמינה לשלול נגעים בגוף האשך עצמו. לעיתים כאבים במקום זה הינם כאבים מקרינים ממקום אחר ולכן חשובים תסמינים נוספים לפני החלטה - האם יש תלונות של מערכת השתן, הפרעות במערכת העיכול וכד'. כדאי בכל מקרה להיבדק ע"י אורולוג ולהתרשם ממצאים אחרים בבדיקה הגופנית. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים באשך - בעמידה ממושכת

עודד
    15/05/2016

שלום ד"ר - תודה רבה על התגובה - בנוסף בוצע US כליות ודרכי השתן כידי לבדוק בעיה של אבנים בכליות שיצא תקין - ביצעתי גם בדיקה פיזית של אורולוג - מה אתה ממליץ עוד לעשות ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים באשך - בעמידה ממושכת - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    16/05/2016

לעניות דעתי השלמת את הבירור. באם הכאבים דורשים טיפול במשככי כאבים , אל תהסס ליטול. לרוב הם חולפים באיטיות ובהדרגה. אם תופיע החמרה בכאב ביחס לשבוע שלפניו, יש צורך בבדיקה רפואית חוזרת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו