תכיפות במתן שתן וכאב סופרה פובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכיפות במתן שתן וכאב סופרה פובי
    רותם
    09/06/2016

שלום

שמי רותם ואני בן 34 בריא בדרך כלל.

לפני כ 4 ימים הרגשתי צריבה חזקה בעת מתן שתן, בפעם הבאה הייתה צריבה פחות חזקה ומאז הצריבה נעלמה, מאז אני חש תכיפות במתן שתן כל שעה בערך וגם התחיל לי כאב סופרה פובי בצד השמאלי שמתגבר עם הזמן אבל לא נוראי.

בדיקת סטיק שתן הראתה שאין לויקוציטים ויש קצת דם, הרופא חשב שזה יכול להיות קשור לאבן בכליות, האם זה הגיוני למרות שאין לי כאבים בכליות בכלל אלא כאבים לא חזקים באיזור המפשעה בלבד?

האם יש לי סיבה לחשוש מדברים חמורים יותר כמו סרטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תכיפות במתן שתן וכאב סופרה פובי - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    10/06/2016

שלום רותם
    כאב פתאומי וחד שחולף עצמונית קשור לרוב לממצאים אקוטיים דוגמת תנועה של אבן או תהליך זיהומי. מומלץ לעקוב כולל בדיקת שתן חוזרת ורק באם ממצאי הדם בשתן יימשכו לאחר במספר בדיקות עוקבות בתקופה הקרובה, כדאי להתייעץ עם הרופא לגבי המשך הבירור. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי הכאבים והתכיפות במתן שתן?

רותם
    10/06/2016

כמה זמן לחכות עם זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי הכאבים והתכיפות במתן שתן? - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    11/06/2016

באם תוך כשבועיים ללא הקלה בתכיפות או אם הכאבים מתגברים - מומלצת בדיקה רפואית חוזרת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו