מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אודם מסביב לפתח השופכה ותחושת דגדוגאמיר26/07/2016
שלום רב.
אני מזה 7 חודש סובל מאודם מסביב לפתח השופכה ותחושת דגדוג מציקה במהלך היום. הכל התחיל בצריבה בשתן - תרביות שתן שליליות (4 פעמים במהלך התקופה), מחלות מין שלישי הכל. הייתי אצל 2 אורולוגים שאמרו שהכל תקין, 2 רופאות עור שנתנו לי כל מני משחות שלא עזרו בכלל - אנטיביוטיות, סטרואידים, אנטי פטריתיות ועדיין שום דבר לא עזר והאודם לא השתנה בכלל. צירפתי תמונה, יש השערה למה זה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם מסביב לפתח השופכה ותחושת דגדוג - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן28/07/2016שלום אמיר
האודם הינו מינימלי ויכול להיות תוצאה של דלקת מקומית. גם באופן טבעי קיים אודם באיזור פתח השופכה. יש לטפל רק באם יש החמרה בתסמינים וגם אז לא בהכרל שטיפול מקומי יעזור. אם יש החמרה בתסמינים - מומלצת פניה חוזרת לאורולוג לשקול בירור מעמיק יותר כולל הסתכלות לתוך השופכה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים? זה ככה כבר כמעט שנה..
אמיר28/07/2016אין שום טיפול שיכול לעזור? אני אתאר יותר בפירוט את המקרה שלי:
הכל התחיל לי בינואר הייתה לי צריבה חזקה בשתן ומן הסתם חשבו שיש לי דלקת. עשיתי תרבית הכל יצא שלילי כל הבדיקות מחלות מין יצאו שליליות. אורוגלוג בדק את הערמונית ואמר שהכל תקין ו-2 רופאות עור הביטו בחטף ואמרו שהאזור בכלל לא אדום (שהוא בוודאות אדום כפי שאתה רואה בתמונות). השתמשתי במשחות : דמוקרבין, אגיסטן , ביפונאזול, מופירוצין. גם לקחתי ציפרו ודוקסילן שלא עזרו בכלל. האודם נשאר אותו דבר והתחושה של הדגדוג/תחושת אורגזמה מוזרה כזו עדיין מופיעה (אני מניח שמכיוון שהאזור מגורה ומתחכך בתחתון והוא כזה עדין אז הוא נותן את התחושות הללו)
חייב גם לצייו שזה התחיל לאחר שקיבלתי מין אוראלי לא יודע עד כמה זה קשור כי המחלות מין הכל יצא שלילי. אני פשוט ככ מיואש מהרופאים שזורקים מאחד לשני ולא מציעים פתרון במיוחד שרואים בבירור שמשהו לא תקין.
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים? זה ככה כבר כמעט שנה.. - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן28/07/2016שלום אמיר
אני חייב לציין כי על סמך התמונות המראה נראה בהחלט בגבול התקין.
חשוב להבין מה דרגת התסמינים הנוכחית שלך מבחינת הצריבה, כי הטיפול צריך להיות בהתאם לדרגת התסמינים.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצריבה נעלמה לאחר חודש בערך, עכשיו
אמיר28/07/2016נשאר רק תחושת הדגדוג המעצבנת והאודם הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצריבה נעלמה לאחר חודש בערך, עכשיו - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן28/07/2016שלום רב
לכך אין פיתרון מוצלח.
ניתן להיעזרבאם הדגדוג מציק במשחה מקומית מאלחשת דוגמת לידוקאין.
ניתן לקבל מרשם מרופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)