כאבים במפשעה שתן תכוף ודם בנוזל הזרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפשעה שתן תכוף ודם בנוזל הזרע
    דן
    04/08/2016

שלום רב

אני בן 34, לפני כחודשיים הרגשתי צריבה בשתן שנעלמה אחרי יום, לאחר מכן החל לי צורך תכוף במתן שתן וכאב במפשעה בצד שמאל.

עשיתי תרבית שתן (כולל כלמידיה וכו), אולטראסאונד כליות ודרכי שתן וגם אולטראסאונד אשכים, CT פרוטוקול אבנים הכל יצא תקין, ערמונית בגודל תקין ב CT וגם במישוש אורולוג.

הכאב נעלם לאחר שבועיים והכל היה בסדר עד לפני כמה ימים שהתחלתי לשתות יותר ואז חזרו התסמינים של שתן תכוף וכאב וגם היה לי אתמול הרבה דם בנוזל הזרע (הנוזל שיוצא לפני הזרע).

מה עושים? אני אובד עיצות, מאד מפחד מסרטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים במפשעה שתן תכוף ודם בנוזל הזרע - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    04/08/2016

שלום דן
    לרוב קליניקה תכיפות וכאבים מכוונת יותר למהלך דלקתי כי ממצאים גידוליים לא גורמים לכאבים. לא תמיד ניתן לאפיין את סוג הגידול בתרביות השונות.
    בהחלט ניתן לשלוח את נוזל הזרע לתרבית לשלול זיהום שם ובתיאום עם אורולוג ניתן לתת טיפול אמפירי באנטיביוטיקה לפרק זמן לראות אם אכן תתרחש הטבה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו