תחושת שתן תמידית לאורך כל היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת שתן תמידית לאורך כל היום
    מוטרד
    04/08/2016

הי דר.. לפני כ3 חודשים התחלתי להרגיש תחושת שתן תמידית כאילו אמי צריך ללכת להתפנות..חייב לציין שבזמן פעילות ההרגשה מוקלת...בנוסף אני הולך להתפנות כמו תמיד הבעיה שההרגשה הזאת לא חולפת ךאורך כל היום.. לאחר ניתוח שרוול שעברתי חלפה ההרגשה וחזרה שוב בשבועיים האחרונים... עשיתי בדיקת שתן תקינה ובדיקת דם תקינה..בנוסף עשיתי אולטראסאונד שיצא תקין מלבד זה שהדפנות היו קצת מעובות... האורולוג טען שאין שום דבר פתולוגי ואין לי מה לדאוג...טען שזה כנירא משו ממערכת העצבים ואמר שלחכות ולראות אם זה עובר לבד... ביינתים עדיין התחושבה הזאת מלווה אותי ומציקה מאוד... מה אני יכול לעשות...????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושת שתן תמידית לאורך כל היום - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    07/08/2016

שלום רב
    לעיתים תחושה זו נגרמת עקב תופעת השלפטוחית הרגיזה שנגרמת בין השאר עקב ריבוי במשקאות קפאיניים. מומלץ לבצע חלון של מספר שבועות בהם לשתות קפה או תה ללא קפאין בלבד, להימנע מקולה ורד בול לסוגיו. באם לא תהיה הטבה, ניתן לשקול גם טיפול תרופתי אך גם במהלכו מומלץ להפחית קפאין שכן החומר סותר את התרופה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו