איבחון דלקת ערמונית וטסטוסטרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבחון דלקת ערמונית וטסטוסטרון
    אודי
    17/08/2016

שלום..
    בעקבות עייפות כרונית וחשק מיני ירוד ושפיכה מעטה ועוד..הייתי אצל רופא אורולוג שעשה לי בדיקה רקטאלית וקבע שיש לי דלקת בערמונית ורשם לי טיפול 45 יום אנטיביוטיקה כשלאחריה בדיקת טסטוסטרון ועוד.האם בדיקה רקטאלית מספיקה אבחנה של דלקת? 45 יום זה לא הרבה מידי לטיפול? בסך הכל באתי אליו לברר על רמות טסטוסטרון והוא אמר שברגע שהערמונית תטופל אז הטסטוסטרון יעלה והבנתי שזה לא ככה.(האנטיביוטיקה הזאת לא עושה לי טוב פעמיים ביום..)אני שבוע עם האנטיביוטיקה..האם להמשיך לקחת או להפסיק ולעשות את הבדיקות שהוא נתן לי לעשות רק אחרי טיפול של 45 יום..45 יום אנטיביוטיקה בלי בדיקת דם להמצאות דלקת רק לפי מישוש הערמונית מקובל?! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איבחון דלקת ערמונית וטסטוסטרון - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    17/08/2016

שלום אודי
    דלקת חריפה בערמונית מתבטאת בחום וקושי ניכר חריף להטיל שתן
    חשד לדלקת כרונית בערמונית ניתן להעריך באם ערמונית רגישה בבדיקה ולעיתים ניתו טיפול ממשוך בהתאם לדרגת התסמינים.
    הייתי ממליץ לך להיבדק שוב ע"י אורולוג להערכה נוספת של הממצאים בבדיקה הגופנית ולהמשך בירור וטיפול בהתאם. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה שאלה אחרונה

אודי
    17/08/2016

האם לגשת לרופא אורולוג אחר לצורך בדיקה או לאותו רופא והאם עד התור אליו להמשיך בנתיים באנטיביוטיקה או אפשר להפסיק? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה שאלה אחרונה - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    18/08/2016

שלום אודי
    לא הייתי מפסיק אנטיביוטיקה בשלב זה והייתי פונה לכל אורולוג שאתה מרגיש שיש לך תקשורת טובה איתו. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו