מתן שתן לעיתים קרובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתן שתן לעיתים קרובות
    מאיר
    17/08/2016

אני בן 69 ונאלץ להשתין מספר פעמים רב ביממה לפעמים בהפרש של 5 דקות ברך כלל כל שעהלפעמים כמות קטנה וזרם חלש לפעמים זרם חזק לפעמים שהזרם חלש השתן ממש צהוב. בלילה אני נאלץ לקום 4 פעמים אם לפנות בוקר אני מתאפק אז יש לי כאבים כמה שעות למרות שבבוקר יש לי כמות מאוד קטנה של שתן אני לוקח את התרופה אומנק אוקאס 0.4 בבדיקת דימות נמצא הכול תקין נפח ערמונית 34 סמק.
    ממה לדעתך נובעת הבעיה שלי?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתן שתן לעיתים קרובות

הוספת תגובה

• מתן שתן לעיתים קרובות - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    18/08/2016

שלום מאיר.
    הבעיה ככל הנראה נובעת מתופעת השלפוחית הרגיזה שנגרמת בין השאר כתוצאה משתיית משקאות עם קפאין דוגמת קפה לסוגיו, תה שחור או ירוק, קוקה קולה או רד בול. הייתי ממליץ להתנזר לגמרי מקפאין למשך כ- 3 שבועות וכן לשתות יותר בשעות הבוקר ולהפחית נושלים לאחר 7 בערב ולאחר הקלה בתסמינים - להחחזיר את הקפאין בהדרגה ולמצוא את האיזון. באם לא תהיה הטבה ובכל מקרה - ממליץ על ביקורת ובדיקת אורולוג עם בידקת שתן לכללית ותרבית עדכניים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו