המשך להודעה מ-1.9.2016

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך להודעה מ-1.9.2016
    נחמן
    04/09/2016

שלום,ד''ר פורמן!
    ברצוני להתייעץ לגבי הבעיה שנמשכת ובעקבותה פניתי אליך ב-1.9.2016 לגבי החום הממושך.
    בתרבית השתן שנלקח יום אחרי הניתוח לריסוק האבנים כשעלה חום גבוה מאוד נמצאו מושבות בודדות של אנטרוקוק.מיום חמישי קיבלתי שני סוגי עירוים והחום לא ממש ירד.
    היום החליפו לי עירוי לכדורי ציפרו ונאמר לי שכנראה מחר ישחררו אותי.
    לא הסבירו לי מדוע הוחלף הטיפול,לא הסבירו לי מדוע בכל זאת נותנים לי אנטיביוטיקה ,למרות שאין צמיחה ממשית,לא הסבירו מדוע היה חום ומדוע לא ממש יורד.לא עשו ולא מתכוונים לעשות מעקב על CRP שהיה 131.
    ניסיתי לדבר עם מספר הרופאים.כל אחד מתחמק ממני.
    האם תוכל לענות על השאלות שהתעוררו אצלי?
    תודה רבה.
    נחמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך להודעה מ-1.9.2016

הוספת תגובה

• המשך להודעה מ-1.9.2016 - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    11/09/2016

שלום נחמן - תמיד כדאי לדבר עם הרופאים במחלקה כדי לקבל מידע מפורט ולא משוער. בכל מחלקה יש ביקורי רופאים את החולים לפחות פעם ביום כמו גם שעות קבלת קהל.
    שינוי באנטיביוטיקה יכול להתבצע באם התקבלה צמיחה של חיידק שאין לא רגישות לטיפול קודם או לחילופין לאחר קורס טיפולי באנטיביוטיקה תוך-ורידית משלימים טיפול לזמן נוסף בעזרת טיפול בכדורים. אני מעריך שאחת משתי סיבות אלו הביאו להחלטה להחלפת טיפול במקרה שלך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו