מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הטיפול הנכון עבור Ureaplasma UREAL PCR positiveאורלי24/09/2016
אבקש להתייעץ עמך לגבי בעיה שאני סובלת ממנה בחודשים האחרונים:
ילדתי לפני כעשרה חודשים.
בערך מלפני 3 חודשים אני סובלת מגרד, עקצוצים והפרשות בנרתיק מה שלא סבלתי בעבר.
לאחר טיפולים חוזרים בטבליות אגיסטן, טבליות אגיסטן וכדור אנטי פטרייתי וזידובל ג׳ל ומשלא עזרו הטיפולים הללו ביקשתי לעשות תרבית.
התוצאה:
UREAPLASMA UREAL PCR -detected
קיבלתי 2 המלצות לטיפול אנטיביוטי:
רופאת נשים אחת אמרה לקחת ציפרודקס 500 מג פעמיים ביום לשבוע ימים.
רופא אורולוג טען שזה ממש לא הטיפול הנכון (מה שרפואת הנשים המליצה) והמליץ לקחת 1000 מג אזניל בבת אחת חד פעמי.
נטלתי כהמלצת האורולוג והתסמינים הנ״ל אכן נעלמו לכשלושה ימים - אך חזרו.
מה לדעתך עלי לעשות??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הטיפול הנכון עבור Ureaplasma UREAL PCR positive - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן25/09/2016שלום אורלי
הייתי ממליץ לך לחזור על התרבית - אם עדיין צמיחה של אוראופלזמה - מומלץ טיפול בדוקסילין 100 מ"ג פעמיים ביום למשך שבוע - לציין שאת התרופה יש ליטול בעמידה עם כוס מים שלמה.
אם התרבית ללא צמיחה - הייתי נמנע מטיפול אנטיביוטי ואנטי-פטרייתי ונוטל רק טיפול סימפטומתי לפי הצורך לשיכוך כאבים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)