מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באשכים לאחר שפיכהיניב31/10/2016
לפני חמישה חודשים קבלתי מין אוראלי אגרסיבי ביותר מבחורה שהכרתי הייתי טיפש ואפשרתי את זה.באופן מיידי לאחר מכן הופיע כאב חד באיבר המין אחכ הופיעו עוד כאבים עיקצוצים בפין וכאבים באשכים היה גם תקופה של תכיפות במתן שתן עיקצוץ במתן שתן. תקופה גם סבלתי מכאב באגן. בזמן האחרון אני חש כאב באשכים לאחר שפיכה וכאב בתוך הישבן. בצעתי בדיקות pcr למחלות מין בדיקות הרפס 1 2 igM igG עגבת איידס צהבות הכל תקין כמו כן בוצע בדיקת תרבית שתן ובדיקת שתן כללית ואולטראסאונג של הפין כיס השתן ושק האשכים הכל תקין .אחרי השפיכה אני מרגיש מן צינור כואב בתוך שק האשכים ולעיתים כאב בישבן .יש לציין שחשתי את זה גם באופן מיידי בסיום המין האוראלי האגרסיבי שחוויתי.מה זה יכול להיות?מה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן02/11/2016שלום יניב
על פניו נראה שיש חבלה קלה במערכת הגניטלית. חבלות באיזור זה מתפתחות מהר ודועכות לאט סביב כחצי שנה. אם לטעמך ישנה החמרה לעומת לפני 5 חודשים, נדרשת בדיקה אורולוגית מקיפה כולל הסתכלות ישירה לשופכה וכיס השתן - בדיקה הנקראת ציסטוסקופיה בתיאום עם האורולוג. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יניב02/11/2016שלום תודה על התגובה המהירה
הכאבים הם דומים בהתחלה חשתי תסמינים כמו בדלקת שופכה כפי שכתבתי לא היה זיהומים לפי הבדיקות. אחכ היו כאבים חזקים בפין אחכ כאבים בבלוטות הלימפה כאבים באגן כאבים בפין בשק האשכים (יש לי תחושה של צינור כואב באשכים) וכאבים בישבן .האם יכול להיות דלקת ערמונית כתוצאה מטראומה באיבר המין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך נוסף
יניב02/11/2016יש לציין שבתקופות שונות היו כאבים שונים .אני ממש סובל כבר חמישה חודשים .יש לציין שאני רואה גם שינויים בפין .לפני המקרה היו לי למשל זקפות כואבות כאלה בלילה כעת הם הפסיקו. אחד האורולוגים זיהה בצקת באיבר המין .מה הסיבה להופעת בצקת באיבר המין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן02/11/2016שלום יניב
חבלה מקומית גורמת לתגובה דלקתית מקומית שבמהלכה נגרמת בצקת. באם המשך כאבים - מומלצת ביקורת אורולוגית חוזרת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים המשך
יניב02/11/2016האם חבלה שכזו יכולה לגרום לדלקת ערמונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצקת המשך
יניב02/11/2016האם הופעת בצקת בפין יכולה לגרום לכאב ועקצוץ בפין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
יניב02/11/2016רגע אחרי שהסתיים המין האוראלי הופיע כאב חד מאוד בפין ובשק האשכים . יש לציין שבימים הבאים היו גם כאבים עם בחילות.אני מרגיש בתוך שק האשכים מן צינור(אני מרגיש את זה פיסית) הצינור הזה במקום מסויים מרגיש כואב.האם זה מתאים לדלקת ערמונית?משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על דלקת
יניב03/11/2016עוד שאלה נוספת בדיקות הpcr למחלות מין בדיקות שתן כלליות ותרבית היו תקינות גם בדיקות באולטראסאונד לכיס השתן ושק האשכים היו תקינות. כתוב בתוצאות באולטראסאונד שאין דלקת האם יכול להיות דלקת ביותרת האשך למרות התוצאות הללו ?האם כדאי לקחת אנטיביוטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו נוסף
יניב03/11/2016הכאבים בפין כבר לא מורגשים או לא קיימים.יש לציין שהיו בפין כאבים חזקים מאוד.כעת הכאב הוא באשכים ובתוך הישבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)