מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות חוזרות בדרכי השתןנועה10/11/2016
שלום,
אני סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן לאחר יחסי מין. לפני כחודש וחצי היתה לי דלקת פעילה (אי קולי) וטופלתי עם מאקרודנטין. קיבלתי טיפול מנע של כדור אנטיביוטי לאחר יחסי מין. הייתי אצל אורולוג שביקש ממני לא לקחת כדור כדי לעשות תרבית שוב ולוודא שאין דלקת פעילה. עשיתי תרבית ויצא שוב שיש חיידק אי קולי. האם הגיוני שתהיה דלקת פעילה למרות שאני מטופלת בטיפול מנע של כדור לאחר קיום יחסים? יכול להיות שיש עמידות לאנטיביוטיקה? מה עליי לעשות כעת? אין לי תור לאורולוג בזמן הקרוב. האם רופא משפחה יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן10/11/2016שלום נועה
התופעה שאת מתארת נפוצה מאד. יש לבדוק בתרבית השתן האחרונה את העמידויות של חיידק ה- E COLI לאנטיביוטיקות שונות כי העמידות עלולה להשתנות. בהחלט שרופא משפחה יכול לבדוק זאת. באם המשך צמיחות חיוביות בתרבית שתן עם תסמינים נלווים חרף טיפול במאקרודנטין לפני יחסים - יש לשקול נטילה יומית של הכדור למשך מספר חודשים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקבלו תוצאות
נועה11/11/2016שלום,
תודה רבה על תשובתך. התקבלו תוצאות לבדיקה שלי (מצ"ב) ונראה שהחיידק שהיה לי פיתח עמידות לשני סוגי אנטיביוטיקה (בדיוק האנטיביוטיקה שקיבלתי כטיפול מנע-רספרים). האם טיפול המנע מייצר עמידות?? הרופא משפחה רשם לי שוב טיפול של שבוע במקרודנטין מבלי לראות את תוצאות התרבית עדיין. האם הטיפול בסדר לפי התוצאות האלה? עדיף לקחת סוג אחר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום נוסף של התוצאות
נועה11/11/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן13/11/2016שלום נועה
טיפול מניעתי שניתן במינון לא מלא עלול להוביל לעמידות לתרופה זו. טיפול חוזר במאקרודנטין באם עדיין רגיש ורשומה ליד התרופה האות S (לא הצלחתי לפתוח את טבלת העמידויות) הינו טיפול ראוי וטוב - אם אינך בטוחה - תוכלי שוב לפנות לרופא המטפל. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)