לא מצליח לגמור בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליח לגמור בנרתיק
    אבי
    10/11/2016

שמתי לב שאני לא מצליח לגמור בנרתיק של אישתי. כן עומד לי מספיק חזק ועומד לי בקלות, אבל אני לא מצליח לגמור אחרי כמה דקות ממושכות של חיכוך. אציין שאני מאוד אוהב לאונן על כרית בחוזקה. בנרתיק אני כמעט ולא מרגיש חיכוך, שכן זה מאוד רק ומימי. אני נורא חושש, כי אני מתכנן להביא ילד לעולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח לגמור בנרתיק

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    10/11/2016

שלום אבי
    התחושה בזמן זקפה שונה בעת חדירה או באוננות. הדבר לא משפיע על פוריות. לעיתים הגרוי והחיכוך בזמן חדירה משתנים בתנוחות שונות אותן ניתן לנסות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

אבי
    10/11/2016

תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק סליחה שאני שואל שוב

[email protected]
    10/11/2016

כדי שאבין: תנוחה מסויימת/אחרת עשויה לגרום לי לגמור? להוציא זרע? כי אני נורא חושש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו