מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרע שקוף, לא סמיך ובכמות מזעריתגלעד18/12/2016
שלום,
מזה כשנתיים, לאחר שאני גומר, יוצא לי נוזל שונה ממה שהיה בדרך כלל, כלומר לא לבן ולא סמיך, ובכמות מזערית. בנוסף, מה שיוצא, יוצא בעוצמת זרם קטנה מאוד, ותחושת האורגזמה בקושי קיימת.
אורולוג שלח אותי לבדיקת TRUS ולאחר ששני אורולוגים ראו את התשובה הם אמרו שאין שום בעיה, וזה נורמלי שלאחר גיל 40 יש שינוי בזרע. (אני בן 44)
להלן תשובת הבדיקה, אשמח לדיעה נוספת ולהסבר על תוצאת הבדיקה, והאם יש פתרון לבעיה זו.
אציין גם שלפני חודשיים היתה לי דלקת בשתן, ולאחר יומיים של אנטיביוטיקה הבעיה של עוצמת הזרם הקטנה השתפרה מאוד, אבל עדיין הזרע בכמות מזערית, בצבע שקוף ולא סמיך.
תודה רבה !
בלוטות זרע: אבנורמלי
פירוט: גדושות עם חללים ציסטים ת. 3,2
שלפוחית שתן: מעל 100 לא התרוקן לפני בדיקה ת.1
ללא ביופסיה
הסתיידויות בבלוטה מרכזית ת.4
כלי דם פרסטטים, דגושים במידה ניכרת ת.6,5
אונה מרכזית איננה בולטת עם ת.7
לסיכום גודש בכלי דם פרסטטים ובשלפוחיות הזרע
יכול להתאים לתהליך זיהומי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן19/12/2016שלום גלעד
הנוזל הינו ככל הנראה נוזל שמופרש מבלוטת הערמונית ואינו בהכרח זרע מהאשכיים. הממצאים שציינת בבדיקת הסונר אינם ממצאים המצריכים התערבות כלשהי ותוכל להסיר דאגה מליבך. יש צורך להבין ולברר את הסיבה לזיהום בשתן שסבלת ממנו והאם הוא נגרם עקב שאריות שתן אצלך בתום התרוקנות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהום בשתן
גלעד19/12/2016תודה על התשובה !
איך אפשר לברר סיבה לזיהום בשתן ואם הוא נגרם עקב שאריות בתום התרוקנות ? כרגע אין זיהום אבל עדיין הנוזל שיוצא לאחר גמירה הוא מוזר. בעבר עשיתי אולטרה סאונד ואמרו שהכל בסדר. יש איזושהי בדיקה נוספת שאתה ממליץ לעשות ?
אם הנוזל שמופרש אצלי לאחר גמירה הוא לא זרע מהאשכים אז בעצם לא יוצא לי זרע ? זה משהו שאפשר לסדר ? זה מאוד מביך עם בת הזוג... קראתי שיש משהו שנקרא שפיכה אחורית, אולי זה מה שיש לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן20/12/2016שלום גלעד
אני ממליץ שתפנה לאורולוג כדי לענות על מספר כה רב של שאלות. שפיכה אחורית הינה תופעה הנגרמת לרוב אצל גברים שנוטלים תרופות להטלת השתן לרוב ממשפחת חוסמי אלפא או לאחר ניתוחי ערמונית. סונר עדכני יוכל לתת מענה על שארית השתן ותרבית שתן תקבע האם קיים זיהום. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)