מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שורף לאחר יציאת זרעקובי21/12/2016
שלום,
לפני כשבועיים היתה לי יציאת זרע בזמן הלילה התעוררתי עם תחושת שריפה בקצה הפין ממש משמעותית.
לאחר יעוץ עם רופא המשפחה והאורולוג נאמר לי שאי אפשר להצביע על בעיה ספציפית אלא לבצע תרבית שתן ולהרבות בשתייה.
כמו כן מאז אותו לילה יש לי תחושת שריפה (נסבלת)בקצה הפין באופן תמידי
אין לי הפרשות ולא תכיפות שתן ולא שום דבר אחר
אני מרבה בשתייה והשתן בצבע לבן .
אשמח לקבל חוות דעת נוספת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן21/12/2016שלום קובי
על פני נשמע שיש לך דלקת של השופכה - אורתריטיס. באם היו יחסי מין לא מוגנים טרם הפעולה יש צורך בבירור צמיחה של חיידיקים העוברים בתפקוד המיני - STD וטיפול בהתאם. באם אין צמיחת חיידיקים בבדיקה זו ובתרבית שתן ואין הטבה ולו הדרגתית בתסמינים - יש צורך בטיפול אנטיביוטי ובמקביל טיפול מכוון לצריבה כמו עם כדורי סדורל. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו בנוסף
קובי21/12/2016היי,
לא קיימתי אף פעם יחסי מין ללא הגנה והיחסים הם רק עם אישתי.
כמו כן אני ממתין לתוצאות של תרבית שתן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי תכיפות ודחיפות במתן שתן
קובי21/12/2016האורולוג נתן לי לעשות בדיקת שתן רגילה שיצאה תקינה וכרגע ממתין לתוצאות התרבית.
לפי מיטב הבנתי מחלת מין יש הפרשות והאורולוג בדק ואין הפרשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן21/12/2016שלום קובי
הפרשות מופיעות רק בחלק ממחלות המין ולפני טיפול אנטיביוטי כדאי לשקול את בירורם יחד עם האורולוג שלך במידה ובתרבית השתן לא תהיה צמיחה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הבורות
קובי21/12/2016ברור של מה בדיוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על השאלות
קובי21/12/2016היי
הערב הבחנתי כשאני לוחץ על קצה הפין שורף לי יותר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל את דעתך בנושא בבקשה?
קובי23/12/2016שלום דוקטור,
תרבית השתן ובדיקת השתן הרגילה תקינות לחלוטין.
נכון לעכשיו יש לי מדיי פעם כאבים קלים מאוד מתחת לשק האשכים וגם בבטן מתחת לטבור ממש מעל הפין וקצת לכיוון צד ימין.
הבעיה היא שבלילה אני לא קם בכלל לשרותים ורק בבוקר כשיש לי שתן צהוב אז מתחיל לשרוף לי ורק לאחר השתן.
תחושת השורף מלווה אותי כל היום.
אני בכלל לא נכנס כמעט לשירותים במשך היום רק אם אני שותה ממש הרבה,אין לי תכיפות ולא הפרשות
מה יכולה להיות הבעיה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן25/12/2016שלום קובי
לא כל הבעיות ניתנות לפיתרון באינטרנט. עליך לפנות לאורולוג לבדיקה גופנית מקיפה ומעבר על כל הבדיקות. בברכת חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)