אומניק או פרומניקס נגד צריבה בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומניק או פרומניקס נגד צריבה בשתן
    מרק
    08/01/2017

שלום רב, אני בן 43 סובל מהגדלה שפירה של ערמוני ועקב כך היו לי צריבות במתן שתן והייתי קם בלילה פעמיים עד 3. בצעתי ציסטוסקופיה לפני שנה - תקין.
    לאחר בדיקה של זרימת שתן הרופא המליץ לי לקחת אומניק 0.4 פעם ביום. לא היה בבית מרקחת אומניק מקורי , לכן קיבלתי פרומניקס. זה אכן עזר לי בתסמינים, איך יש לי חולשה נוראית במהלך היום , למרות שאני לוקח את התרופה בערב. האם ש הבדל בין
    אומניק מקורי לבין פרומניקס או טמסולוסין בהקשר לתופעות לווי? לאיזה תרופה יש פחות תופעות לווי? או אולי יש תרופה מקבצה אחרת עם פחות ופעות לווי?
    תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    09/01/2017

שלום רב
    תרופות גנריות אמורות להשפיע בצורה זהה אך מעשית לכל אדם עלולה להיות תגובה שונה הן ביעילות התרופה והן בפרופיל תופעות הלוואי. חלק מתופעות הלוואי חולפות בהמשך ולכן עליך לנסות להשיג את התרופה הרצויה עבורך בבית מרקחת אחר או לשקול עם האורולוג שלך טיפול חלופי לדוגמה בקסטראל או באלפוקאל. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו