תופעות לוואי של אומניק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי של אומניק
    מרק אוליצקי
    22/01/2017

שלום רב, עקב הגדלה שפירה של ערמונית וצריבה במתן שתן, אורולוג נתן לי אומניק 0.4 פעם ביום. לא היה אומניק מקורי אז התחלתי לקחת PROMIX וזה עשה לי חולשה נוראית, קניתי אונמניק מקורי, בהתחלה גם זה נתן לי חולשה איך לאחר מספר ימים זה חלף, עכשיו לפעמים יש לי דופק מהיר (לא כל הזמן , מדי פעם). האם זה גם יכולה להיות תופעה של אומניק? אם כן האם שווה להפסיק ולנסות קבוצה אחרת או שזה יכול להחלוף כמו חולשה? האם זה לא מסוכן? תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי של אומניק

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    22/01/2017

שלום מרק
    התרופה עלולה להוריד ערכי לחץ דם סביב שינויי תנוחה משכיבה לעמידה מה שעלול להפחית לחץ דם ולהעלות דופק. לרוב הדבר הפיך אך אם הדבר חוזר על עצמו, כדאי להתייעץ עם האורולוג לגבי אפשרות לטיפול אחר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומניק תופעות לווי

מרק אוליצקי
    29/01/2017

שלום רב,
    ניסיתי לקחת אומניק מקורי, PROMIX וגם טמסולין וכולם עם אותם תופעות : ביום הראשון של הטיפול חולשה ובהמשך עליה של דופק ללא שינוי בלחץ דם. איזה טיפול אחר יכול להתאים? האם קסטראל הוא קבוצה אחרת ועם פחות תופעות לווי? האם יש עוד אופציות.
    אני בן 43 , עד ערמונית מוגדלת (היו לי תסמינים של דחיפות במתן שתן וצריבה). הטיפול עוזר לתסמינים הנ"ל , איך יש לי תופעות לווי (דופק מהיר שזה מאוד מפריע).

תודה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו