בעיית זקפה חשש לעקמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית זקפה חשש לעקמת
    אייל
    26/01/2017

אני בן 55 לאחר ניתוח שרוול קיבה ( שש שנים ), בעבר סבלתי מסכרת ותודה לאל הערכים שלי יציבים ובריאים.
    בחודשים האחרונים נתקלתי בבעיית זקפה.
    בעבר סבלתי לעתים רחוקות בכאב חד באזור השפכה בעת הזקפה.
    היום, בעת הזקפה בסיס האיבר מתעבה ומזדקף בשני שלישו של האיבר אך השליש העליון נשאר רפה דבר שגורם לבעיות חדירה ולקיפולו.
    יש לציין שכאשר אני גומר קימות התכווצויות אך לא מתבצעת שפיכה כאילו היא נבלמת ורק בסחיטה של האיבר מתנקז כל נוזל הזרע החוצה.
    אני פוחד שאני סובל מעקמת , האם יש טיפול לבעיה??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית זקפה חשש לעקמת

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    26/01/2017

שלום אייל
    לפי התיאור שלך אין עדות להתעקמות של הפין לצד כלשהו, אלר רק להיעדר זקפה.
    קיימים טיפולים מגוונים להפרעות בתפקוד מיני. הייתי ממליץ כי תצלם בטלפון הנייד את הפין בזמן זקפה ממספר זויות ופנה לאורולוג שיוכל להדוק אותך, להתרשם ולבחור את הטיפול הרצוי. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך והתייחסותך המהירה

אייל
    26/01/2017

הזקפה קיימת והיא חזקה רק בשני השלישים התחתונים, הטיית הפין בשליש העליון ממש לפני העטרה לכיוון פנים בזווית תקינה.
    יש לציין שזה צמצם בכמה ס"מ את אורך הפין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו