גוש באשך - מורגש לעיתים רחוקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש באשך - מורגש לעיתים רחוקות
    רון
    14/02/2017

שלום רב,מזה תקופה אני מרגיש גוש קטן באשך הימיני שמתגלה פעם בכמה שבועות ומאוד קשה לאיתור.הייתי לפחות פעמיים אצל אורולוג שלא הצליח לאתרו וגם ב- US אשכים בתחילה לא נמצא- בשל התעקשותי ופנייה לאורולוג אחר כן אותר הגוש עלידו ונרשם "בבדיקה נמוש ממצא נוקשה קטנטן ונייד אשר אינו קשור לאשך .עבר גם US שהדגים אשכים תקינים ללא כל ממצא פתולוגי או עדות לוריקוצל -הודגם סרולוליט בגודל 2 מ"מ מימין" כל פעם שאני חש בגוש הנושא מדאיג אותי-האם תוכל להמליץ לי על מעקב כלשהו ואיזה סוג של מעקב אם בכלל ?? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    15/02/2017

שלום רב
    חשיבות רבה היא לגילך כי גידולים סרטניים שמקורם באשך אינם נפוצים לאחר גיל 30. ניתן לקחת סמנים (מרקרים) בדם של סרטן אשכיים ובאם הם אינם חריגים הסבירות היא שמדובר בנגע שפיר שאינו דורש טיפול. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש באשך - המשך

רון
    15/02/2017

סממנים הכוונה ל - PSA ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    19/02/2017

ממש לא - AFP,BHCG, LDH

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו