כאבים באזור הכליות והמתניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באזור הכליות והמתניים
    מיואש
    24/03/2017

דר יקר אני כותב לך שוב בתיקוה שתוכל לעזור
    אני בן 21 סובל מכאבים באיזור הכליות והמותניים דקירות לכיון הבטן וחולשה כללית שאני רוצה להשתין לוקח לי כמה רגעים להוצאת השתן אפילו אני צריך ללחוץ שיתחיל השתן לצאת בדיקות דם שלי תקינות גם בדיקות שתן לא הראו שיש חיידק כלשהו
    יום רביעי בלילה עשיתי בבית חולים שוב בדיקת שתן ואת התרבית שלחו למעבדה בקופת החולים ביום ראשון אני צריך לקחת את התשובה השאלה שלי היא אם זה בסדר שלקחו דגימה לתרבית משתן שהוא לא שתן ראשון של הבוקר או עדיף שהיה שתן של הבוקר
    יום ראשון ליתר ביטחון אני יתן להם עוד בדיקת שתן בבוקר
    ויבקש עוד תרבית לשליחה שתגיע התשובה בסביבות יום שלישי רביעי
    עשיתי בדיקות דם לגילוי דלקות גם התשובה רק ביום ראשון
    שאלתי את הרופא על המושג דלקת סמויה בדרכי השתן הוא אמר שהוא לא מכיר את המושג אך ברור לי שמושג זה קיים
    אני חושש דר שעד שאני יקבל טיפול אנטיביוטי מתאים
    אני יעשה נזק רציני לכליות או למשהו במעבר השתן
    גם אוחטרסאונד כליות עשיתי תשובה צריכה להגיע בסיביבות יום שני או שלישי
    לבינתיים כאבי גב באיזור הכליות ובגב העליון כאבים במותנים
    צריבה במתן שתן לפעמים גם רעידות בגוף חולשה כללית עייפות בחילה ואני מבלה המון המון בקופת החולים רק לצאת מהבעיה שיש לי אבל עד עכשו לא גילו משהו
    מה ניתן לעשות? עוד שלא עשיתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    26/03/2017

שלום רב
    עבור תרבית שתן לא נדרש שתן ראשון. מיחושי הגב והמותניים אינם בהכרח מסיבה אורולוגית ויש לבררם אצל רופא המשפחה ולשקול ביצוע CT בטן.
    זיהום אינו גורם לרוב לפגיעה בלתי הפיכה בכליות וניתן לעקוב בבדיקת דם פשוטה אחר התפקוד הכלייתי. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו