גירו שלא עובר 7 חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירו שלא עובר 7 חודשיים
    ארז
    20/04/2017

שלום דר בוריס התייעצתי אצלך בעבר ועזרתה לי מאוד.
    היה לי דלקת בדרכי השתן עם חיידק אי קולי 40.000
    קיבלתי ציפרודקס אחרי שבוע התחיל לי כאבים עזים בקצה הפין והלכתי לאורולג שעשה לי בדיקה רקטלאית וקבע שיש לי דלקת בערמונית וקיבלתי ציפרודקס לחודשיים. עדיין נשאר לי כבר 7 חודשיים גירוי שלא עוזב אותי לרגע ממש פוגע לי באיכות חיים .
    הלכתי לעוד אורולוג פרטי שאמר לי שלא היה לי דלקת בערמונית והכול בראש שלי .הלכתי לשני רופא עור שאמרו שלא רואים כלום ונתנו לי כול מני משחות. שגם לא עוזרות .
    אני היום לוקח אלטרולט 10 . ופרמיקסון 2 ביום
    גם עשו לי בדיקות למחלות מין ובדיקת אולטרסאונד איבריםמ ערמונית יצא 19סמק והכול תקין ממש עובד עצות מחכה לילה ללכת לישון כי ביום אני סובל אולי תוכל להגיד לי מה אני יכול לעשות בשביל לא לסבול
    הגירוי ממש בקצה הפין
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירו שלא עובר 7 חודשיים

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    27/04/2017

שלום ארז
    באם הבדיקות שציינת תקינות והבדיקה הגופנית תקינה, ניתן לשלב טיפול מניעתי עם תרופות מפחיתות דלקת דוגמת אביטרן בנרות וכן טיפול במשככי כאבים לפני השינה על-מנת לשפר את איכות השינה.
    באם כאבים ממשיכים - ניתן גם להתייעץ עם רופא כאב. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו