ורידים בולטים על איבר המין בעת זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים בולטים על איבר המין בעת זקפה
    מישהו
    27/04/2017

שלום, אני בן 19, מעולם לא קיימתי יחסי מין אבל אני כן מאונן פעם ביום-יומיים. לפעמים אני עוצר את עצמי מלגמור בפעם הראשונה ורק אחרי זה מגיע לגמירה(אם זה משנה).

הבעיה היא כזו - אתמול בזמן זקפה הבחנתי בזוג ורידים בולטים באיבר המין שלי בזמן זקפה, שנמתחים לאורך איבר המין עד מתחת לכיפה. הם לא כואבים גם כשנוגעים בהם, אבל מעולם לא הבחנתי בהם קודם לכן, אני משוכנע שהם לא היו שם בהתחלה.
    מה יכולה להיות הבעיה? אני שואל פה רק כדי לדעת למה אני יכול לצפות, אני מחר אקבע תור לבדיקה אצל האורולוג(או שמומלץ קודם רופא משפחה?).

כרגע אין כאבים באזור הוורידים והם לא נראים כשאיבר המין שלי רפוי(איבר המין שלי הוא בגודל נורמלי, פשוט כשהוא רפוי הוא יכול להתכווץ לבערך 3-4 ס"מ, אולי זה למה אי אפשר לראות אותם?).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    01/05/2017

שלום רב
    ורידים באיבר המין הינם דבר טבעי הקיים אצל כולם. בזמן זקפה הם לרוב יותר נפוחים ויותר בולטים. הדבר הינו טבעי ואין צורך בטיפול לכך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו