דחיית ניתוח וריקוצלה והרעה במצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחיית ניתוח וריקוצלה והרעה במצב
    אדי
    29/05/2017

שלום רב, אני בן 30 אובחנתי לאחרונה עם וריקוצלה דרגה בינונית, ספירת הזרע נמוכה כמעט בכל מדדיה, העניין שלאחרונה התעוררה אצלי בעיה לבבית שהייתה במעקב וכרגע מצריכה אולי התערבות כירורגית והדבר מצריך בירורים ובדיקות רבות, האם דחיית הניתוח בחודשים עד שנה עלול לפגוע במצב עד כדי להפוך אותו ל "בלתי הפיך" ?
    ובכלל מה הטכניקות המוצעות היום? מה מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השיטה הטובה ביותר כנס ותיקרא

חסוי 21
    29/05/2017

היי חבר
    אני גם עם בעיית וריקוצל אומנם קל דו צדדי
    אבל אני ממליץ ללכת לרופא ממש טוב בשם שי שפי
    הוא מטפל בשיטה המיקרוכירוגית שיטה שההחלמה מהירה יותר ומטפלת בורידים הפגועים גם בקטנים ביותר
    תברר על הניתוח איתו לך לפגישת יעוץ
    אני גם רוצה ללכת לשמוע את דעתו בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    30/05/2017

שלום רב
    מאחר והואריקוצלה הינו תהליך כרוני ממושך שקיים כבר שנים, מספר חודשים אינם אמורים להשפיע ומן הסתם טיפול לבבי הוא בדרגה ראשונה גם על-מנת שתהיה כשיר להרדמה.
    קיימות מספר גישות לתיקון הואריקוצלה ולא הוכחה שיטה אחת יעילה על-פני רעותה. לכן מומלץ לך להמשיך עם אורולוג אחד שאתה בוטח ולטפל ברגע שהדבר מתאפשר. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו