בעיות זקפה מדי פעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה מדי פעם
    ירון רגב
    03/06/2017

שלום
    בן 45 בריא נשוי ילדים בשנה אחרונה קצת יותר קיימת בעיית זקפה לקראת אקט כנראה חשש כנראה חרדת ביצוע הלכתי בכל זאת לעשות בדיקה טסטוסטרון יצא 11.25 האם זה תקין? זה נמצא ברף התחתון ? האם נדרש טיפול ? זקפה יכולה להתרחש מדי פעם בלילה באופן עצמוני , בבוקר אך לא תמיד יש לילות שיש זקפה וליליות שלא לפחות כך אני רואה שאני מתעורר בבוקר. האם יש כאן עניין פיזיולוגי או פשוט חרדה ? מה הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה מדי פעם

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    04/06/2017

שלום ירון
    לתפקוד מיני ישנו מרכיב פיזיולוגי ופסיכולוגי ובגילך המרכיב הפיזיולוגי פחות נפוץ. עצם זה שיש לעיתים זקפות תקינות מראה שה"חיווט" תקין.
    טסטוסטרון 11 הינו עדיין בתחום התקין וממילא הינו אחראי בעיקר על החשק המיני - ליבידו ולא על הזקפה עצמה.
    הייתי ממליץ לך כשלב ראשון לשנות הרגלי חיים כולל ביצוע פעילויות מפחיתות חרדה דוגמת יוגה או פילאטיס באופן רציף פעמיים בשבוע, פעילות גופנית אירובית במשך 45 דקות - 3 פעמים ביום ואם כל הנ"ל לא יעזרו - לעבור בדיקה אורולוגית לפני החלטה טיפולית אחרת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זקפה מדי פעם המשך

ירון רגב
    04/06/2017

שלום ד"ר
    ראשית תודה על תשובתך.
    אני עוסק בספורט בשנתיים האחרונות 3-4 פעמיים בשבוע ריצה של חצי שעה או מכון כושר לא משקלות כבדים אלא חיטוב.
    גם אני חושש שמדובר בסוג של חרדה ואובססיה ולכן לא פעם עברה לי בראש המחשבה אולי לקחת כדור כמו "תרים", ויטאליס וכדומה.
    אני לא חסיד של תרופות ולכן לא לקחתי עד כה אני בדילמה כיצד לפעול בנדון והאם יש עוד בדיקות שכדאי לבצע?
    ירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    05/06/2017

שלום ירון
    איני חושב שישי צורך בבדיקות נוספות.
    תוכל לנסות טיפול בויטמין E יומי שאין לו תופעות לוואי שיכול לעזור, תוכל להתייעץ עם סקסולוג בפן הפסיכולוגי ובאם אין הטבה - תוכל להתייעץ עם אורולוג לגבי טיפול תרופתי במינון נמוך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו