מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה בשתן ודלקת בערמוניתארז04/06/2017
שלום דר בוריס דשאלתי אותך בעבר מספר פעמיים .
השאלה כרגע . התחיל לי צריבה בשתן רק בסוף ההתרקנות הלכתי
למוקד ועשו לי תרבית שתן ויצא הכול תקין . הרופא אמר לי לקחת מונרול מנה חד פעמית . לפני 8 חודשיים היה לי חיידק אי קולי
וטופלתי בציפרודקס למשך חודשיים שבאורולג אמר לי שיש לי דלקת בערמונית
השאלה עם זה יכול להיות קשור לדלקת שהייתה והאם לקחת מונרול או ללכת לשאול אורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן04/06/2017שלום ארז
הייתי מבצע ראשית בדיקת שתן חוזרת לתרבית וכן ל- STD לוודא כי אין חיידיקים אחרים ובאם התסמינים ממשיכים - הייתי שוקל עם האורולוג את המשך הטיפול והבירור. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בשתן !!!!!!!!
ארז04/06/2017סליחה על הבורות לעשות תרבית לפני שאני לוקח מנרול ומה זה הבדיקה השניה שאמרתה זה גם בתרבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן05/06/2017שלום ארז
בדיקת STD היענה בדיקת שתן לחיידקים שעלולים היו לעבור בתפקוד המיני גם בעברך ובנוסף לתרבית השתן הסטנדרטית תתגבש תמונה לגבי המצאות של זיהום חיידקי בשתן. רק אם יש חיידיקים נדרש טיפול אנטיביוטי בהתאם לחיידק. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בשתן !!!!!!!!
ארז14/06/2017שלום דר .עשית את הבדיקות שהמלצתה הכול יצא תקין .
הגירוי ממשיך הבעיה אני הולך לרופא משפחה אומר לא יודע מה זה
וגם האורולוג אומר אותו דבר .
ממש אבל ממש מיאוש מה ניתן לעשות עוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן14/06/2017שלום רב
ניתן לקחת טיפול סימפטומתי במשככי כאבים וטיפול נוגדל דלקת באיזור דוגמת פרמיקסון. לרוב אורך זמן לשיפור התסמינים ולכן טיפול סימפטומתי חיוני לפרק זמן זה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בשתן !!!!!
ארז15/06/2017שלום דר
מה זה טיפול סימפטומתי
אני לוקח פרמיקסון פעמיים ביום . ואלטרולט 10 מג פעם ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן15/06/2017טיפול סימפטומתי הינו טיפול במשככי כאבים באם האורולוג שלך וידא כי אין ממצא בכיס השתן. ניתן להיעזר במרפאות כאב לצורך כך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)