מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת עקשנית בשתן - מה עושיםאני06/06/2017
שלום לפני שבועיים התחילה לי דלקת בדרכי השתן התחיל בחולשה וצמרמורות וכאבי בטן אחרי יומיים התחיל כאב במתן שתן ותכיפות בצורך. קיבלתי מונורול מנה אחת ושלשלתי יומיים בגלל האנטיביוטיקה. לא חל שיפור במצב ועשו בדיקת שתן נמצאו 500 לויקוציטים 150 אריתרוציטים ובתרבית קולי. קיבלתי ציפרודקס לשלושה ימים. אחרי יומיים החחה הטבה ושיפור. יום ראשון (לםני יומיים) סיימתי את האנטיביוטיקה והערב שוב התחיל תכיפות בשתן כאב וצמרמורות. אשמח לדעת מה כושים? אני לפני טיסה לשלושה שבועות ומרגישה רע וחייבת לטםל בזה אכשהו. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן07/06/2017שלום רב
מה שמומלץ זה לבצע תרבית שתן לזיהוי חיידקים ובאם קיים סיכון לחיידיקים שעברו בתפקוד מיני, אז גם בדיקת STD ולברר האם קיים חיידק ולאיזו אנטיביוטיקה הוא רגיש. אם יצמח חיידק יש להתייעץ עם אורולוג לגבי הטיפול המכוון הרצוי ואם לא יצמח חיידק - יש להרחיב את הבירור לגבי סיבות אחרות לתסמינים אלו. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת עקשנית בשתן
אני07/06/2017תודה על התשובה אבל עשו לי תרבית ונמצא e coli. לעשות שוב תרבית? לא הבנתי. וזה לא קשור ליחסי מין.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן07/06/2017יש לברר לא רק את סוד החיידק אלא לאיזה אנטיביוטיקה הוא רגיש. ראשית יש צורך לקבל טיפול אנטיביוטי בתרופה שהחיידק רגיש אליה ובהמשך ניתן לחזור על תרבית. לציין כי תסמיני הכאבים והתכיפות עלולים למשך מספר שבועות לאחר תום הטיפול והעלמות החיידק והם דועכים בהדרגה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אני08/06/2017תודה רבה על התגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)