מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח בדיקת אולטרה סאונדדוד11/06/2017
שלום רב ד״ר בוריס,
אשמח אם תוכל לעזור לי לפענח בדיקת אולטרה סאונד שעיתי. חשוב לי לציין שאני אחרי ניתוח קשירת ורידים (אם אני אומר את זה נכון) וריקוצלה בצד שמאל.
אשך ימין בגודל כ- 41*17*24 ממ, הודגמה הסתיידות גסה בגודל כ-1.3 ממ, הודגמה הסתיידות נוספת קטנה יותר, פרט לכך במרקם אחיד, ללא ממצא מוקדי אחר.
אפידידמיס תקין. בגוף האפידידמיס הודגמה ציסטה בגודל כ- 4*2 ממ
לא הודגם הידרוצלה
הודגמו מספר ורידים בולטים בודדים ברוחב עד כ-2.8 ממ, ללא סימני רפלוקס בזמן וולסלבה.
הודגמה זרימת דם תקינה באשך.
לא הודגם גוש מוגדר או תהליך תופס מקום.
אשך שמאל בגודל כ- 37*20*24 ממ, במרקם אחיד.
אפידידמיס תקין.
הודגם הידרוצלה קטן
הודגם וריקוצילה, קוטר וריד עד כ-3 ממ, לא הודגמה זרימת דם חוזרת בזמן וולסלבה.
הודגמה זרימת דם תקינה באשך.
לא הודגם גוש מוגדר או תהליך תופס מקום.
תודה מראש על העזרה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן11/06/2017שלום דוד
הסונר שלך תקין למצבך לאחר ניתוח. כמובן נדרשת במקביל בדיקה גופנית חוזרת ובדיקת הרופא המנתח. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקת אולטרה סאונד
דוד11/06/2017תודה רבה ד״ר בוריס, אני מודה לך מאוד.
אני דואג, פשוט יש לי עדיין כאבים באשך שמאל וזרמים חשמליים באזור הצלקת והאשכים וזה נורא כואב לי :(
אני 5 חודשים אחרי הניתוח.
שבוע טוב ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן11/06/2017שלום דוד
אם קיימים עדיין כאבים, בדיקה גופנית אצל אורולוג חיונית. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור נכבד
דוד11/06/2017תודה רבה ד״ר בוריס, קבעתי כבר תור.
באמת תודה רבה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)